A szakmai alkalmassági vizsgalat hogy zajlik? Mit vizsgálnak, iskolába kell? Az iskola orvosa vizsgál meg? Aki volt már ilyen vizsgálaton írj prívátba is? Fiú vagyok
Figyelt kérdés
2017. máj. 24. 21:06
1/5 anonim válasza:
Nálunk az iskola orvosa csinálta, mindent lemernek, mindent megvizsgalnak, nálunk például teljesen meztelenre kell vetkőzni, és még ott is megvizsgal a doki 17f
2/5 anonim válasza:
Kis gatyára vetkőztünk és úgy mentünk be. Vizsgált látást, hallást, stb. Meg a gatyát lehúzatta velem, s mondta, hogy húzzam fel a fitymám. Megnézte, hogy nincs-e fitymaszűkületem. Rendbe voltam, s kimehettem.
3/5 anonim válasza:
Orvos és iskola függő.Alap vizsgálatok vannak(magasság,súly,vérnyomás,látás,hallás,lúdtalp stb),van ahol fitymaszűkületet is néznek,de ez a vizsgálat nem kötelező,de választott orvossal is elvégezhető.Nálunk anno nem volt alkalmaságin,ismerőseimnél sem,iskolaorvosin is csak egyszer probálkoztak nemiszerv vizsgálattal de senki nem jàrult hozzá,haverjaimnál meg van ahol volt,máshol nem.
4/5 anonim válasza:
szokásos dolgok: tömeg, magasság, hallás, látás, színtévesztés, van, ahol külön kérnek vizelet- és vérvizsgálatot, illetve bőrgyógyászati igazolást (pl. pék-cukrász, egészségügy), tüdőszürő, fogorvostól igazolást.
Nálunk nem kellett mesztelenre vetkőzni, meg sehol sem, egyik haveromtól sem hallottam. 8. osztályban a védőnő ellenőrzött le mindenkit.
5/5 anonim válasza:
Nálad mi volt?
Én iskolamba csak alap vizsgálat volt mindig csak a polót kellett levenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!