Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért vagyok ilyen? XD

Miért vagyok ilyen? XD

Figyelt kérdés
Van egy tanárnő a suliban,és ne értsétek félre,nem tetszik,csak picit irigy vagyok rá,mivel a korához képest tényleg jól tartja magát,és rohadt jó az öltözködési stílusa,a cipőiről nem is beszélve,és mindig nézem,a cuccit,ha elmegy mellettem,vagy órákon,és miközben órát tart azon gondolkodom,hogy mennyibe kerülhet egy ilyen zakó,egy ilyen cipő stb.De észrevette,és volt hogy miközben néztem a ruháját,aztán a szemébe néztem meg mosolygott rám,mivel látta hogy mindig nézem :D Vagy már alapból elmegy mellettem a folyosón rám mosolyog :D Rá sem merek nézni,félek hogy félre érti
2017. jún. 15. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

És ezzel mi most mit kezdjünk?

Azért vagy ilyen, mert ilyen a személyiséged.

??

2017. jún. 15. 18:51
 2/3 Tomee'd'ganjaman válasza:
67%
Büntesd meg te csődör
2017. jún. 15. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is van egy ilyen tanárnő, és sokszor elveszik mellettünk annyira fiatalnak tűnik, pedig van vagy 35. Egy ilyen tanárnőre természetes, hogy mindenki irígy.
2017. jún. 16. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!