Ti elmennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Holnap lesz az utolsó tanítási napunk (jövőhéten csak szóbeli vizsgák lesznek, és azokon a napokon csak a vizsgára kell bemenni, már egy óra se lesz megtartva) és ennek örömére az osztályból páran szerveztek ilyen közös délután jellegű cuccot. Az a lényeg hogy elvileg én és a két barátnőm is meg vagyunk hívva, de én nem tudom hogy elmehetek-e.. jó ez így hülyén hangzik :D Főleg olyan emberek mennek akikkel én nem jövök ki, úgy érzem nem szeretnek, és sose tudok feloldódni a társaságukban. Pedig muszáj lenne társasági életet élnem, de egyszerűen rettegek hogy velük kellene lennem..nem rossz emberek, csak nem vagyok abba a társaságba illő. A két barátnőmnek könnyű, ők egy osztályba járnak velük több éve, meg sulin kívüli elfoglaltságokon is van hogy együtt vannak (cserkészet, versenyek)2017. jún. 8. 20:50
1/2 anonim válasza:
Én nem mennék, de én amúgy is elég asszociális vagyok.
Mi van akkor ha elmész és amikor nemtetszik akkor otthagyod őket? Egy próbát lehet, hogy megér, de neked kell tudnod, hogy akarod-e.
2/2 anonim válasza:
A társasági élet akkor jó, ha a társaság is jó. Olyan társaságba ne menj, ahol nem szeretnek és te sem szereted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!