Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tényleg ennyire ronda lenne a...

Tényleg ennyire ronda lenne a nevem?

Figyelt kérdés
A sulimban szekálnak a nevem miatt (Ervinnek hívnak) és emiatt nyomoréknak találnak..
2017. jún. 7. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyomorék aki mondja. Milyen szánalmas élete lehet...gondolom kamaszok vagytok.
2017. jún. 7. 18:54
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nagyon szép hangzású, különleges név. És ne vedd magadra az ilyen gyerekes megnyilvánulásokat, te egyáltalán nem tehetsz arról, hogy a szüleid ezt a nevet adták neked. :) Hidd el, a későbbiekben senkit sem fog érdekelni, hogy milyen néven szólítanak - addig is kitartást neked, az ilyen alaptalan beszólásokat általában a legproblémásabb gyerekek terjesztik, hogy ezzel elfedjék a saját hibáikat.

Tudom, ez csak egy vélemény a sok közül, de tényleg így gondolom. Nagyon szép név.

15/L

2017. jún. 7. 18:55
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ez egy tök jó név. :)

Ne törődj velük, vannak olyan barmok, akik ha kötekedni akarnak, akkor bármivel tudnak szekálni. A sok Bence közül a te neved kitűnik, így sajna téged ezzel cseszegetnek.

Ha pl. az osztályban egyedüli vörös, és szeplős gyerek lennél, akkor azzal. Ha alacsony azzal, ha magas, akkor meg azzal. Szarni az ilyenekre rá. Semmit nem veszítesz vele, ha az ilyenek nem a barátaid.

2017. jún. 7. 18:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a legtöbb germán név ronda. Az Ervintől is a hideg ráz. DE én nem szekálnálak vele és főleg nem hívnálak nyomoréknak. Ez nagy bunkóság. Senki nem tehet a nevéről. És nem tetszhet minden név mindenkinek.
2017. jún. 7. 18:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten tetszik a neved. Legalább egyedivé tesz. Ne foglalkozz hülyegyerekek véleményével!
2017. jún. 7. 19:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Az Ervin névre először egy alacsony, szeplős, szemüveges nerd jut eszembe. Másodsorban meg vmi könyvárnak a neve.

Természetesen nem szekálnálak miatta, főleg hogy nem tucatnév, nálunk ált. iskolában a 23 fős osztályban 3-4 Sanyi volt, a tanár csak úgy szólította őket h Sanyi1, Sanyi2 :D

Meg egy német ismerősöm szerint nálunk minden 5. embert Lacinak hívnak, most meg ez a dömping h mindenki Bencének hívja a gyerekét.

Az egyediség jó dolog.

2017. jún. 7. 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagy Ervin színész jut róla az eszembe,őt meg nem szeretem. De amúgy nincs rossz neved. A csúfolódat hogy hívják?
2017. jún. 7. 19:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, kapásból fel tudok sorolni 20 ennél ezerszer rosszabb nevet (Napsugár, Eperke...). Én régen nem szerettem a sajátomat, mert külföldi,( de magyarul írom), de most már tetszik, mert nem sok olyan nevű embert ismerek, mint én :).
2017. jún. 7. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:
A fiatalok bolondsága... :) Ne hallgass rájuk, talán kinövik a gyermekded viselkedést, de főleg ebben a korban sajnos hosszú ideig fog tartani. Édesanyád szép nevet választott számodra, viseld emelt fővel. A többiekkel meg ne törődj, nem érdemlik meg, hogy rosszul érezd magad miattuk! Mindenki leírja magát a viselkedésével, láthatod ők milyen emberek. Ne adj a szavukra. :)
2017. jún. 7. 20:48
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik ez a név. nem szokványos, de mégsem idegen a fülünknek. Van egy híres fiatal szobrász is, akit Ervinnek hívnak. Mindig is tetszett a neve.
2017. jún. 7. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!