Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tényleg ennyire ronda nevem...

Tényleg ennyire ronda nevem lenne?

Figyelt kérdés
Raulnak hívnak és nagyon sok beszólást kaptam miatta főleg osztálytársaktól. Megváltoztatni nem szeretném, mert ezzel csak azt bizonyítanám, hogy érdekelnek. Csak annyi hogy emiatt kicsit elkezdtem megutálni a nevemet..
2016. júl. 1. 15:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem nincs vele baj.
2016. júl. 1. 15:59
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem személyszerint Voldemort jut róla eszembe így elsőre, mert tudod, Tom ROWLE (ejtsd: ról/raul etc, ahány ember…), de szerintem semmi baj nincs vele. Nekem még tetszik is.
2016. júl. 1. 16:05
 3/15 anonim válasza:
Szerintem sincs baj vele. Ne foglalkozz az ilyen emberekkel legyél büszke magadra.
2016. júl. 1. 16:27
 4/15 anonim ***** válasza:
A világ más részein ez elég gyakori név, sokszor találkoztam már vele. Nem tudom, mi baj lenne vele.
2016. júl. 1. 16:32
 5/15 anonim ***** válasza:
15%
RAUL :DDDD
2016. júl. 1. 16:35
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem Rikárdó akkor már? :D
2016. júl. 1. 16:35
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél büszke arra, hogy nincs tömegneved, hanem igenis egyedi vagy. Akiknek számít a véleménye, azok elfogadják a nevedet, a többieket pedig szard le. :)
2016. júl. 1. 16:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem klassz neved van, tudod mi a ronda? A Józsi meg Béla meg ilyenek. :D
2016. júl. 1. 18:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem általában nem tetszenek az ilyen külföldies nevek, de ez nem is olyan rossz.
2016. júl. 1. 18:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Miért lenne ronda, Raúl González Blanco a világ egyik legjobb csatára volt és nagyszerű, szerény ember. Szerintem inkább örülnöd kéne egy ilyen névnek.

[link]

2016. júl. 1. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!