Tanárok. Ti mit tennétek, ha így év vége felé, egy diák odamenne, és szimplán elmondaná mennyire utál tiszta szívéből, le@rvázna, elmondaná hogy téged utált a legjobban és még több sértő dolgot vágna a fejetekhez? Felpofoznátok az illetőt?
Hogy minden tanár milyen egyhangú és sablonos. :'D
Már is szóba hozták a "nem lesz belőled semmi a jövőben" szlogent.
Egyébként kedves kérdező jól teszed.
Az egyetlen kifogásolni való ebben az, hogy jövőre újjúlt erővel fog téged sz.opatni...
De aki egy idióta hatalommániás beképzelt valaki, annak a tudtára kell adni.:D
#11: mert te aztán tudod az egész sztorit, az ártatlan gyerek és a galád tanar 😃
Az ilyen szöveg, sohs, az élet semmilyen területen nem lesz sikerre vezető, és a kozloje nem fog jól kijönni belőle.
Tanár vagyok.
Ez milyen kérdés? Nyilván nem venném jónéven, és ügyet csinálnék belőle, nem érdekelne, hogy jövőre tanítanám avagy sem. Itt már egy igazgatói túl kevés lenne, csak egy írat aminek a végén az áll, hogy igazgatói intőben részesítem. Egy ilyen cselekedetért/beszólásért fegyelmit adnék, és persze a gyám hatósággal is lenne egy telefonos beszélgetés.
Sajnos a mai diákok, sok mindent megengednek maguknak, régen mindez nem igy volt. És hogy megpofoznám? Semmiképpen, bármennyire feltudd húzni, nem üthettem meg, abból még nekem is bajom lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!