Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az osztálytársaim szerint...

Az osztálytársaim szerint beteg vagyok, hogy Rammsteint hallgatok. Miért?

Figyelt kérdés

2017. máj. 29. 21:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Annyira szeretem mikor a rockerok nyervognak azon, hogy őket lenézik a zenei ízlésük végett...

Emberek, nőjjünk már fel. Nem letámadni akarlak, de pont te írod azokat a jelzőket a másik ízlésére. Ugyanazt csinálod amit az osztálytársaid, semmivel sem vagy különb. Ilyenkor felejtik el a rockerek, metálosok, hogy mit is tanít nekünk ez a stílus. A rockerség lényege az összetartás, egymás segítése, tisztelete. Ne mocskoljuk be a rockerek hírnevét, hogy visszaszólogatunk meg mocskoljuk a többi müfajt. Mosolyogjunk egyet rajtuk, fogjuk meg egymás kezét és menjünk el sörözni a haverokkal.

Egy rocker lány, aki már félig meddig nő

2017. máj. 29. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Mert azzal próbálnak javítani az önértékelésükön, ha másokhoz hasonlítják magukat, olyanokhoz, akik valamiben különböznek tőlük és próbálják pozitívan megkülönböztetni magukat.

Plusz külön buta gyerekek még, hogy ilyen súlyos szavakkal dobálóznak.

2017. máj. 30. 08:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Ők betegek.
2017. máj. 30. 10:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Tökéletesen egyetértek a 11. válaszolóval. Még hozzátenném, hogy értelmes ember olyan szubjektív dolgokon, mint az ízlés, nem vitatkozik :)

Egy rocker/metálos felnőtt nőként írom.

2017. máj. 30. 13:45
 15/17 anonim válasza:
Én 14 évesen imádom a Rammsteint. Szerintem nincs korhoz, vagy nemhez kötve, ki milyen zenét szeret. Ne foglalkozz azzal, hogy ezt mondják a te zenédre.
2017. máj. 30. 16:07
 16/17 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok, és egyenesen imádom a Rammsteint. És hát ismerős az érzés, mert engem is ugyanúgy lebetegeznek. Bár én magasról lexarom, annyival elszoktam intézni, hogy ez a kedvencem ne szólj bele. Rammstein-os pólóimra is szoktak kommentet fűzni amikor abban megyek suliba, de ezzel is így vagyok vele, hogy rohadtul lexarom ki mit mond rá.
2017. máj. 30. 20:10
 17/17 anonim válasza:
60%
Tudnak németül és látták a dalszövegeket? Csak mert akkor lehet jogosan mondták, mert Lindemann-nak vannak kicsikét morbid gondolatai. Vagy a témák miatt. De csak azért, mert a Rammstein Rammstein nem vagy beteg, ha szereted a zenét. Kivéve ha csak akkor hallgatod, ha náthás vagy, mert akkor beteg vagy, mikor azt hallgatod. (Tudom, szar poén) Én speciel majdnem minden szövegüknek tudom a magyar verzióját. Van téma megerőszakolásról, kannibalizmusról, tömegkatasztrófáról, prostituáltakról, erőszakos gyilkolásról, vérfertőzésről, kapzsiságról, és asszem van olyan is, ami pedofiliáról szól. De vannak más egyéb témák is ami most feltételezhetik, hogy ez egy nem normális zenekar. De ha nem tudsz németül, akkor ajánlom figyelmedbe a Lindemann nevű zenekart, ahol ugyanúgy Till írja a szövegeket, csak angolul vannak. Azokat talán érted, hiszen ahogy egy mondás tartja: "Angolul mindenki tud" (csak én nem)
2017. máj. 30. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!