Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ilyenek az osztálytársaim?

Miért ilyenek az osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Spec. matekos osztályba járok gimiben és minden reál tárgyat magasabb szinten tanulunk, mint a korosztályunk többi tagja másik iskolákban. Nem vagyok egy szorgalmas diák, ezért nem is jók a jegyeim. Nyilván egy erős gimnáziumban aki nem tanul, hamar szembesül a következményekkel. Ez történt velem is. Alapból értelmes vagyok, csak nem tanultam eddig semmit és az osztálytársaim szemében- legalábbis ezt érzem- buta vagyok. Meg mindig:" Á te ezt úgy sem tudod." Múltkor fizika dolgozat előtt beszélgettünk a barátnőmmel, hogy ez és ez a dolog hogy is van, mi a lényege és mondom, hű ezt most nem tudom, meg kell néznem. Erre egy másik osztálytársam: " Te ezt alapból sem tudod, úgysem tanultál!" Nekem ez nagyon rosszul esett, mert az elmúlt félévéhez képest rengeteget fejlődtem, javítottam, igyekszem is rendesen. Az ember változik, miért olyan nehéz ezt megérteni? Miért kell elkönyvelni valakit és ráragasztani egy címkét, ami örökre ott marad? Hozzátenném, hogy ugyanolyan dolgozatot írtunk a csajjal és ő sem tudja jobban az anyagot. Meg aztán nekem nemrég lett meg a jogsim meg az egyik nyelvvizsgám, most akkor én is vágjam a fejéhez? Úgy gondolom, nem ez a megoldás, viselkedhetnénk mindannyian kicsit felnőttesebben már. Egyébként nem csak ez a csaj csinálja ezt, hanem az osztály nagy része elkönyvelt engem ilyennek. Mit lehet ez ellen tenni?( azon kívül, hogy belehúzok a tanulásba és igenis megmutatom, hogy nekem is sikerülhet!) Hogy lehet őket leszerelni? Nem tudok nem foglalkozni velük, mert érzékeny vagyok az ilyenekre és fáj a dolog. Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett.

A válaszokat és a tanácsokat előre is nagyon köszönöm!

2017. máj. 24. 18:07
 1/1 anonim válasza:

Hàt en ilyenkpr elengedem a dolgot nem törődok vele vagy olyat szolok vissza ami faj neki vagy benito fogàs de csak finoman!!

Mert nem mindegy hogy hogyan csinàlod :)

De van meg egy tippem beszelgessetek baratkozzatok ossze

2017. máj. 25. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!