Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Én egy kicsit kilógok az osztályból. Szeretem az Eurovíziós Dalfesztivált, ornitológusnak készülök, és zászlókat gyűjtők. Na, én szerelmes vagyok egy lányba, nagyon. Ezzel csak egy baj van: ő nem szeret engem. Amikor Ausztriában volt az osztály, akkor elhívtam sétálni az erdőbe. Eleinte normálsian ment minden, aztán az osztálytársaim széttrollkodták az egészet (értsd: elbújtak a fák közé, és marhaságokat ordibáltak nekünk, meg kitépték a lány kezéből a virágot, amit adtam neki, és széttaposták), és az fájt a legjobban, hogy a csaj is benne volt az egészben. Ezután elkezdtek cikizni, és ez máig sem maradt abba. Azóta mindig szivatnak, meg a külsőmön röhögnek, csak mert kicsit pattanásos vagyok, nő a bajszom, és nem tetszenek a trendi ruhák. Az osztályfőnöknek szóltam erről, de ő olyan idióta, hogy bevette a többiek meséjét, miszerint én terrorizálom őket, plusz szaktanárit is kaptam. A lány azóta nyíltan kiröhög. De a legrosszabb akciót pont a szülinapomra időzítették: bevittem a suliba a kedvenc zászlómat, hogy egy picit jobban érezzem magam, erre a barmok széttépték. Szerencsére hamarosan átmegyek egy másik suliba, de az még két év. Addig mit tudnék tenni a zaklatások ellen?2017. máj. 28. 20:45
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, merthogy anyám csak nyolcadik évelejétől hajlandó másik suliba átvinni, ne kérdezzétek, miért.
2017. máj. 28. 20:49
2/5 anonim válasza:
Nos, én a következő ilyen szívatásnál mélyen a csaj szemébe nézve azt mondanám: Amikor próbálkoztam nálad, az azét volt, mert azt hittem, hogy kicsit több eszed van, mint másoknak. De azóta már tudom, hogy pont annyi eszed van, mint egy marék sült krumplinak. Valószínűleg amit most mondok neked, azt sem érted :) - majd megvetően ránéznék és otthagynám.
3/5 anonim válasza:
Érdekes, én is ornitológus szerettem volna lenni.
4/5 anonim válasza:
Hozzátenném: nem szeretem az eurovíziós dalfesztivált.
5/5 anonim válasza:
Inkább rövidítsd le amit #2 írt:
"Volt olyan is amikor azt hittem hogy valakiben bízhatok"
és esetleg röhögd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!