Szerintetek nevetséges, ha olyan ember akar egyetemre jelentkezni, aki középiskolában csak közepes tanuló volt?
Na látod erről beszéltem
Nulla tanulás mellett ami érdekel abból jó vagy ami nem abból nem.
Nekem a nyelv soha nem ment pedig az magában is sokat ér.
Ne menj egyetemre mert ott azt is meg kell tanulni ami nem érdekel, akkor meg csak sanyargatod magad...
Szerintem egyetemre az menjen, aki igenis tanul, tanult, jó eredményei vannak. Sajnos ez sem lehetséges már, mert vannak gyűjtőegyetemet (metro) ahova a leghülyébbet is felveszik.
Le lehet pontozni, de az eduline-on is panaszkodik egy diák akinek évek óta nem sikerül bejutnia az orvosira, és hogy ez a rendszer hibája.
Hát nem. Orvosnak az orvosnak való menjen, nem fognak olyanokat válogatni akik tudáshiányosak.
Nem nevetséges, csak úgy gondolom egyetemre az megy, akinek van valami féle háttértudása is, a hármasoknak tisztában kellene lenniük a képességeikkel, és ahhoz mérten választani mondjuk egy főiskolát, szakmát.
Ha ezekkel tisztában vagy, akkor minek kérdezel? :D A vélemények megoszlóak, és ha nem tetszik, akkor megse kérdezd.
Ha megvannak a pontjaid, akkor nincs miről beszélni, sok sikert kívánok (őszintén) hozzá.
De miért akarsz egyetemre menni, ha eddig is utáltál tanulni ill. lusta voltál? Vannak persze olyan főiskolák inkább, ahol csak pártucat oldalnyi diasort kell átnyálazni egy-egy vizsgához, neked inkább ezek valók.
Kőkemény szívás lesz, ha valami melósabb kart választasz.
A helyedben azt találnám ki, mi az, amit dolgozni szeretnék, és ahhoz illeszteném a terveimet. Nem pedig aszerint, hogy melyik egyetemre/városba kívánkozok.
A többség sajnos fordítva csinálja, és 25 évesen még otthon ülnek anyucival mert hozzáfognak a második főiskolájukhoz, és még egy percet sem dolgoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!