Közepes egyetemista tanuló + sikeres jövő?
Ennyiből ezt a kérdést nem lehet megválaszolni. Pl. nálunk nem igazán számít, hogy hányas tanuló vagy, ha közben dolgozol. Nálatok az emberek hány százaléka dolgozik? És te benne vagy? Mennyire tudod beosztani az idődet? Az esti tanulás hiányát úgy érted, hogy soha semmilyen körülmények között sem, vagy úgy, hogy a négyeshez (hármashoz...) nem kell este tanulni, mert elég jól osztod be az idődet? Milyen a kapcsolati rendszered? Mennyire barátkozol könnyen? Mennyire tudod diplomatikusan kifejezni a véleményedet?
Igaziból az, hogy milyen tanuló vagy nem igazán számít. Szóval kitartást koncentrálj a terveidre, és vállalj plusz elfoglaltságokat az egyetem mellett, amik előreviszik a karrieredet. Mást úgy sem tudsz tenni. De persze, ha eleget dolgozol és jó helyen, akkor simán.
Köszönöm a kommenteket!
Az első kommentelőnek: vegyész bscn vagyok másodéves, nem igazán dolgozik senki még mert a szak eléggé sok tanulást igényel. Nagyon kevés idő jut magunkra még a közepes átlaghoz is!Én úgy érzem, hogy az emberek bátran fordulnának hozzám, jól kijövök másokkal. Emiatt is érzem azt, hogy belolem válhat egy idealis főnök, egy fantasztikus csapatmunka irányítója. Viszont az hogy szaktudas.. azzal a résszel, nincs bajom , hogy valami bonyolult feladatot ne értsek meg. Csak egyszeruen az anyag, a tanulás sok az idő kevés, hogy mindent kellő reszletességgel megtanuljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!