Szerintetek nyálas ez igy?
Figyelt kérdés
Pedagógus napra az angol tanáromnak ezt írtam az ajándék tetejére. Köszönöm az eddigi munkáját, és köszönöm, hogy sikerült megkedveltetni velem az angolt.
Ez igy nem túl nyalizos?
2017. máj. 23. 22:27
1/12 anonim válasza:
Ha igaz akkor nem. Aranyos, a tanárok örülnek az ilyen szép szavaknak.
2/12 anonim válasza:
Dehogy nyalizós. Kis kedvesség, teljesen jó:)
3/12 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha tanár lennék! Tudatosítaná bennem, hogy nem hiába koptattam az egyetem padjait évekig.
4/12 A kérdező kommentje:
Ez igyvan neki köszönhetem, hogy imádom az angolt, mivel olyan jó tanár...és öröm beülni az órájára.
2017. máj. 23. 22:40
5/12 anonim válasza:
Szerintem szép, és nem nyálas. Kedves vagy, hogy ilyen dolgokkal leped meg a tanárodat. Jó tanár lehet.
6/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ilyen tanárt kívánok, bár nem sokan ismerik el, de én annál inkább. Nagyon köszönöm az eddigi kommenteket mentek a zöld kezecskék. Írjatok még...
2017. máj. 23. 23:00
8/12 anonim válasza:
Vagy ez
Only for my favorite subject's teacher
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2017. máj. 25. 19:32
10/12 anonim válasza:
Küld el neki ennek a kérdésnek a linkjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!