Milyen a jó bosszú?
Ha tényleg durvább bsszút akarsz, akkor számíts arra, hogy lehet elúszik a barátságotok. Egyébként a bsszúval nem süllyedsz le senki szintjére, sőt utánna sokkal jobb érzés lesz, de azért tudd hol a határ, és ne ess a ló túloldaLára. Gondold át, hogy megéri-e ez neked? Ezt az egész helyzetet ki tudnád használni. El tudnád mondani annak a fiúnak hogy kedveled...Ki tudja, lehet hogy titkon ő meg beléd szerelmes :) Ez lenne a te bosszúd. A lány rosszat akart, de te kihasználtad ezt a dolgot, és összejöttél a kiválasztotaddal :) Nézd, ha tényleg elmondja, nincs vesztenivalód, nem muszály rögtön szerelmet vallani, beszélgess vele többet, hívd el sétálni, stb.
Tanuld meg, a bosszúval nem süllyedsz le senki szintjére. Minden ember vágyik a bosszúra, és mindenkinek van egy olyan ismerőse akit annyira gyűlöl (okkal), hogy képes lenne kilökni az autópályára. Annyi a különbség, hogy a gyerekek/kamaszok kiélik ezeket a vágyaikat. A felnőtt emberek szeretnék megtartani a méltóságukat, és az önbecsülésüket, mert nekik ez többet jelent mint egy gyereknek. "Okos enged, szamár szenved." Pont fordítva fog elsülni ez az egész, mert nagyon szeretne bosszút állni, de nem szabad neki, ezt elfolyta magában, és stb...
Állj bosszút, én azt mondom. De tartsd meg az önbecsülésed, és a többiek bizalmát. Képzeld el, mi lenne, ha durván állnál bosszút rajta, és ez eljutna a kiszemeltedhez is...Mit gondolna rólad? Tudná hogy jogos volt amit tettél, de végtelenül gyerekes is. Sok dolgot vesztenél ezzel. Állj bosszút méltósággal. Ha veszed a bátorságod, közeledsz a fiú felé, ő is megkedvel téged, és..ki tudja :) Nem tudhatod, lehet hogy titkon ő meg beléd szerelmes, és mikor megtudja ezt nagyon örülni fog. És képzeld el annak a lánynak az arcát! Rosszat akart neked, és kitolni akart...De a végén meg te jöttél ki jobban a dologból, és saját malmodra hajtottad a vizet.
Azt mondom, hogy itt a lehetőséged. Ha évek óta szereted azt a fiút, akkor elmondhatnád neki. Veszíteni valód úgy sincs többé, mert a lánytól meg fogja tudni. Ki tudja, lehet előbb pont ő fog szerelmet vallani neked. Kiderülne hogy ő is kedvel téged, de félt elmondani eddig. Aztán évek múltán jót nevetnétek ezen az egészen :)
Nézd, én is bosszút álltam valakin, évekkel ezelőtt. Rettenetesen jól esett. Nekem nem volt veszteni valóm, nem voltak barátaim, és nem volt kiszemelt fiúm sem. Én egy nagyon durva dolgot tettem, ha sikerült volna rendőrségre is vághattak volna miatta. Csak félig sikerült, de legalább utánna rettenetesen féltek tőlem. Nekem nem volt semmi veszteni valóm, de neked van, nagyon sok is. Mit gondolnának a bosszúd után a barátaid, és az a fiú?
Én speciel szétvertem egy csajt, a tesiöltözőbe. Jól esett-e? Hát még mennyire, máig sem bánom. Elégtételt nem fogsz tudni venni, ahogy én sem tudtam...Ideig-óráig enyhülés a bosszú, de aztán kezdődik minden előröl.
Annyira gyűlöltem azt a lányt, hogy akár képes lettem volna kinyírni is akár. Felindultabb állapotban ezt gondoltam, de igazából nem tudnék csinálni semmi ilyesmit.
Ezzel nem arra búzdítalak hogy verd a csajt. Akármit is csinálsz, a bosszú jól fog esni. De idővel...idővel emlékezni fogsz a bosszúdra, és bánni fogod, hogy megtetted. Megéri-e ez neked? Ott is hagyhatnád a csajt a fenébe. Látja, hogy nem reagálsz a piszkálódásra, nem húzod fel magad, és egyszerüen felhagy vele hogy keresztbetegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!