Miért ültet el?
Figyelt kérdés
Tegnap doga volt angolból...Jó vagyok angolból imádom nagyon...Dogáknál jellemzően elöl ülök mindig... Most beakartam ülni hátra,be is ültem ...a tanár ilyet szól menjek előrébb ... nem értem másnak mindig megengedi , h hátul irjon, bezzeg nkm nem... Igazából puska volt a padbn, de nem hiszem,hogy láthatta. Mire véljem ezt?2017. máj. 16. 19:16
1/7 anonim válasza:
Ha elől vagy nem tudsz súgni másoknak. Ennyi, a rejtély megoldva.
2/7 anonim válasza:
Tetszel neki, azért akarta, hogy közeleb legél hozzá.
3/7 A kérdező kommentje:
pedofil kommentelőke távozzék
2017. máj. 16. 19:23
4/7 anonim válasza:
Szerintem is az van, hogy nem akarta, hogy másoknak segíts ott hátul.
5/7 anonim válasza:
Nem hülyék a tanárok. Általában a jó tanuló akkor költözik, ha az új padtársak kihisztizték, hogy segítsen.
6/7 anonim válasza:
Gyanús vagy neki. Ha mindig elöl ülsz, és egyszer csak hátra akarsz menni, akkor az szted nem szúr szemet a tanárnak? Gondolkozz már egy picit.
7/7 anonim válasza:
Nem hülyék a tanárok sem. Lehet azért akarta mert elölről nem tudsz súgni a többieknek, vagy látta a puskát, nem tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!