Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Jo zenet keresek osztalyvideo...

Jo zenet keresek osztalyvideo ala?

Figyelt kérdés
Valami porgoset szeretnek, lehetoleg csunyabeszed nelkul. Angol zenekre gondoltam inkabb. 9.es osztalyrol van szo, ppt-s vetitest kell csinalnom, ahhoz szeretem:) elore is koszonom ha segitetek.
2017. máj. 14. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kilenceske és az szerinted nem abnormális h kérdezed: jó zenét keresek oszt.video alá?

Max így : zenét keresek osztályvideo alá, tud vki segíteni? Xd lolcsicska ugymegbaxnalak tee

2017. máj. 14. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Az alapjában értelmetlenül fogalmazott kérdést nem írtam át, csak kitettem az ékezeteket, ha vannak ékezetek már lehet normálisnak csúfolni, viszont a kérdező fogalmazási képességei még az ötödikes szintet sem ütik. De nem állt szándékomban az ő mondatait átfogalmazni, képességei alapján a 3. osztályban lenne a helye a gyengébbek között.
2017. máj. 14. 16:02
 13/16 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nem ismersz, de leírsz. Egyáltalán nem volt kedvem ékezeteket kitenni, nagyvonalakban leírtam az elképzeléseimet. Nem mondom, igazad van pár dologban. De az, hogy az értelmi szintem nem üti meg egy 3.os gyerekét, az nagyon sértő, nem is ismersz. Nem fogok neked magyarázkodni... köszönöm az értelmes válaszokat. Egyébként az ilyen hozzászólások értelmesek?? Amúgy meg így hangzott volna a kérdésem: tudtok valami jó zenét osztályvideó alá? Csak nem engedte így feltenni, mivel mellőzni kell a "tudtok ilyen, meg olyan" kezdődésű kérdéseket. Semmi baj. Nincs jobb dolgotok mint másokat kritizálni? Ez a legjobb időtöltésetek?
2017. máj. 14. 16:30
 14/16 anonim ***** válasza:
LMFAO: Party Rock anthem
2017. máj. 14. 19:57
 16/16 anonim ***** válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=wqcz69fI_Iw Ez jó lesz a régi szép emlékek felidézésében nem?
2017. máj. 15. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!