Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Jo zenet keresek osztalyvideo...

Jo zenet keresek osztalyvideo ala?

Figyelt kérdés
Valami porgoset szeretnek, lehetoleg csunyabeszed nelkul. Angol zenekre gondoltam inkabb. 9.es osztalyrol van szo, ppt-s vetitest kell csinalnom, ahhoz szeretem:) elore is koszonom ha segitetek.
2017. máj. 14. 13:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
utanad szabadon bacok en is hasznalni barmifele ekezetet. azt amugy meg elmondhatnad hogy azert a stilus milyen legyen. mert porgosbol is van rock, metal, diszko, stbbb. szivesen.
2017. máj. 14. 13:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezért meghallgatnék többet is. A rock is lehet jó, ugyanúgy mint a pop. Ha van ötleted kérlek leírnád? Remélem így megfelel most már az ékezetes írásom:)
2017. máj. 14. 13:51
 3/16 anonim ***** válasza:
lukas graham 7 years....bár ez nekünk ballagási video alatt ment....vagy szinten a happy ending és a mad word
2017. máj. 14. 14:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Ekezetek lehetnek a zeneben?
2017. máj. 14. 14:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Pörgősebbre gondoltam. Jaj nem kell fennakadni, segítséget kértem azt hiszem normálisan, köszi.
2017. máj. 14. 14:28
 6/16 anonim ***** válasza:

Azért egy műfajt megnevezhetnél...

Avril Lavigne: Smile, What the Hell, Rock n Roll

Fall Out Boy: Phoenix, Centuries, Thanks for the Memories

Green Day: Kill the DJ, American Idiot, Holiday

Set It Off: Wolf in a Sheep's Clothing, Why Worry, Kill the Lights

Panic! at The Disco: Emperor's New Clothes, Don't Threathen Me With a Good Time, Victorious, Hallelujah

Skillet: Rise, Back from the Death, Feel Invincible

16/L

2017. máj. 14. 14:36
 7/16 anonim ***** válasza:
Edda-A sirály :)
2017. máj. 14. 14:45
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

Na tisztázzuk akkor előszőr az alapfogalmakat:

Így néz ki egy normálisan feltett kérdés:

"

Jó zenét keresek osztályvideó alá?

Valami pörgőset szeretnék, lehetőleg csúnya beszéd nélkül. Angol zenékre gondoltam inkább. 9.es osztályról van szó, ppt-s vetítést kell csinálnom, ahhoz szeretném:) előre is köszönöm ha segítetek.

"

Így meg egy abnormálisan feltett kérdés:

"

Jo zenet keresek osztalyvideo ala?

Valami porgoset szeretnek, lehetoleg csunyabeszed nelkul. Angol zenekre gondoltam inkabb. 9.es osztalyrol van szo, ppt-s vetitest kell csinalnom, ahhoz szeretem:) elore is koszonom ha segitetek.

"

Te az abnormálisan feltett kérdést tetted fel.

2017. máj. 14. 14:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felvilágosítást, és hogy megmutattad mennyire eltérő a normális éd az abnormális kérdés közötti különbség. Feltétlen kellett.
2017. máj. 14. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!