Miért van ez? Mit keresek a tanarnokben?
Figyelt kérdés
Az elozo iskolamban volt egy tanarno akit nagyon szerettem. Felneztem ra. Sokat szenvedtem miatta, mert ugy ereztem nem szeret engem. Probaltam magamra felhivni a figyelmet tanulassal. A legjobb voltam a tantargybol. Nem figyelt ram. Gondoltam majd elmulik es tullepek rajta. Maig szenvedtem miatta. Szeltembertol uj iskolaba jottem es egy masik tanarno irant erzem ugyanezt. A masik tanarno nem jut eszembe. Egyik naprol a masikra mar nem szenvedtem. Nagykn felek, hogy ezt a tanarnot is ennyire megszeretem, hogy csak szenvedni fogok. Miert tanarnok irant erzek igy? Miert van ez velem?2015. szept. 30. 14:55
1/2 anonim válasza:
Gondolom valami szülői szerepet keresel bennük, olyan törődést, amit a szüleidtől nem kaptál meg.
2/2 anonim válasza:
Mert egy érett,vonzó,művelt nő képét látod magad előtt.
Ez természetes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!