Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezt álmomban sem hittem...

Ezt álmomban sem hittem volna, de nem bántam meg! Mit szóltok? Jöhet hideg meleg.16/L

Figyelt kérdés
Szóval az eleje elég hosszú,úgy hogy azt nem írom le.Annyi történt,iskolában eléggé össze kaptam az egyik tanárnőmmel,ami amúgy köztünk szokásos,hogy mindig veszekszünk sajna,de ez most azért nem volt semmi.Elég későn végeztem a suliban,és rajtunk kívül,már csak pár ember volt ott,de aztán szép lassan el is mentek.Épp hazafelé indultam,mikor nagy meglepetésemre,a tanárnő utolért kocsival és felvett,én mondtam hogy nem kell,hazasétálok,de ő erőszakoskodott,szóval beleegyeztem.Mondtam hogy nem muszáj egészen hazáig vinnie,mivel ő tök másfele is lakik,szóval a házamhoz nagyon közeli boltnál kitetettem magam.Egész úton,kínos csend uralkodott.Mikor úgymond a végállomáshoz értünk,elkezdtünk beszélgetni,a veszekedéseinkről,hogy én miért vagyok vele mindig bunkó,flegma stb.Aztán ő is beszélt egész végig nagyon erősen a másik szemébe néztünk,majd rápillantottunk a másik szájára is.Aztán megint én beszéltem,erre azt vettem észre hogy már le is smárolt.Tehát beszéltem,ő megragadta az arcom,és elég keményen megcsókolt,ami hát egy kicsit akkor lesokkolt,de most vissza gondolva,nem igazán bántam meg,csak remélem senki sem látta,és nem lesznek következményei.

2017. máj. 10. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mese habbal.
2017. máj. 10. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Na mivan, unatkozol az érettségi szünetben? Tényleg szar kamukérdés, találj már ki valami jobbat, ami nem ennyire átlátszó.
2017. máj. 10. 22:21
 13/15 A kérdező kommentje:
Ha akarjátok elhiszitek,ha nem,nem! Eszem ágában nem volt elmondani valakinek ezért kiirtam,és igen NÉVTELENÜL,mert véletlenül sem akarom,hogy valakik felismerjenek.De mégis megakartam osztani emberekkel,hogy mégis mondjanak valamit,de ezen az oldalon nincs túl sok értelmes ember.Kivétel az első párnak,akik kiváncsisággal kérdezgettek :DDD
2017. máj. 11. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:
aha szoval 9-es kommentelo a tanarno a 10 a tanarno baratja 11-es is a 12-is a tanarno baratja lebuktatok :P
2017. máj. 11. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezt a kamut...
2017. máj. 12. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!