Nem bírok kikelni az ágyból, itt meleg van és kint hideg. Hogyan kell? Elfogulatlan késni.
Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 08:25
1/13 anonim válasza:
egy tipp: mielőtt kimész a hidegbe...öltözz fel!!!
23F
2/13 anonim válasza:
mert hova kell menned?? logj egy napot.
3/13 A kérdező kommentje:
Dolgozni :( És egyből egy értekezlet van a nap elején. Még mindig itt fekszem. Lehet valami állattá alakultam éjszaka?
2017. febr. 17. 08:32
4/13 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna ki a kérdést :) Hajnali 1-re értem haza (dolgoztam) most meg megint megyek... Egyelőre nem bírok kimászni a takaró alól, de még van 1 órám indulásig.
5/13 anonim válasza:
szóval lusti az ágyban és késés a munkából :P
benyöghetitek a "nem ébresztett az ébresztő" vagy simán "elaludtam" dumát ha késtek...de ettől még nem lesztek motiváltabbak
holnap szombat :) szervezzétek úgy, hogy pihenhessetek :)
am meg annyira nem súlyos most a kinti hideg :)
én 2 pulóverben járok és nincs vele bajom :)
23F
6/13 anonim válasza:
Ha olyan munkám lenne, ahol lehet késni és hétvégén nem kell bejárni, én lennék a legboldogabb ember a világon :)
7/13 anonim válasza:
#6 mit dolgozol? :)
én járhatnék délre (de ugye akkor tovább kell maradnom) :P
ehelyett én 7-re járok :P
23F
8/13 A kérdező kommentje:
A lakás hideg. Kint már jó. Futottam a buszhoz, de ennek már így is annyi...
2017. febr. 17. 09:10
9/13 anonim válasza:
és mit mondasz, ha beértél? vagy nem lesz gond? :)
23F
10/13 A kérdező kommentje:
Semmit. Legközelebb igyekszem beérni. De lehetne már tavasz.
2017. febr. 17. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!