Az emberek miért nyavalyognak, hogy meleg van, amikor egyértelmű, hogy nyár van? S télen meg az a bajuk, hogy hideg van.
Nem mindenki viseli jól a meleget, vannak bizonyos életszakaszok, amik amúgy is megnehezítik, aztán van, aki csak nem ismeri a jó módszereket, hogy rajta mi segítene.
Nagy melegben az embernek leesik a vérnyomása, ezt is kezelni kell valahogy. Aztán ott vannak azok, akik eleve érzékenyek az időjárás változásra.
Igen, nyár van és nyáron legyen meleg, csak a testünknek lehet, hogy éppen nem esik jól. :-)
Én gyömbér teával megoldom az alacsony vérnyomásomat, ha már érzem, hogy kókadt vagyok, ott van készenlétben mellettem a munkahelyemen is egy dobozzal. Hiába van az irodában légkondi, az nem elég. És akkor valahol még ennyi sincs.
Soha nem nyavalygok a hideg miatt. Nekem 20 fok fölött már gyomorgörcsöm van, hogy jön a meleg.
Télen végig az őszi kabátom volt rajtam, meg szoknya harisnyával. Nem láttam havat 2013 márciusa óta, úgyhogy nem kapom meg ezt a hányás nyarat kiengesztelő telet.
Télen a hidegben az van rosszul, aki hontalan vagy elvágódik a kertjében és megfagy. Olyan nincs, hogy egészséges, fitt fiatalok rosszul vannak, mert 5 fok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!