Madarász M@té kérdése:
Csak engem ráz ki a hideg amikor egy 40-45 éves nőtől azt hallom hogy "szelfizzünk egyet"?
Figyelt kérdés
Olyan fura egy idosebbtol ezt hallani..2015. júl. 13. 17:55
1/12 anonim válasza:
Ez mindenkitől gáz :D De nem hangzik hülyébben mint egy tinitől aki azzal a hülye bottal rohangál és ahelyett h átélné az élményeket csak fotózkodik...
2/12 A kérdező kommentje:
Jaja xDD
2015. júl. 13. 18:02
3/12 anonim válasza:
"Nem csak a 20 éveseké a világ..."
4/12 anonim válasza:
Majd megszokod. Ha előbb nem, akkor 40 évesen.
5/12 anonim válasza:
Szörnyű ilyet hallani, pláne ha gyermektelen 40 éves nők hétvégéje csak a bulizásról szól, akár 20 évesen. Nem vették észre, hogy elszaladt a világ körülöttük. Facebookoznak és napi 50 képet töltenek a kutyájukról/macskáról/magukról/kajáról. Engem ettől ráz ki a hideg....
6/12 Vajda Gábor válasza:
Engem maga a szó zavar...úgyhogy mindegy kitől hallom...
8/12 KukeszIV válasza:
Engem is magától a szótól ráz ki a hideg:D
9/12 anonim válasza:
Ha érzem, hogy poénkodik, akkor nincs vele bajom... főleg hogy legalább nem ilyen begyöpösödött. De ha ezt komolyan gondolja, meg mellette úgy viselkedik, mint egy tini, idiótán vihog meg bulikázik, az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!