Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Pikkel rám a matektanár. Mit...

Pikkel rám a matektanár. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elérkeztünk a GEOMETRIA szakaszhoz. Mondom jó,engedjél le alapba,mert rontani fogom a jegyemet. Erre azt mondja kettessel leenged. Geometria 1. jegy: 1. 2.jegy:2. 3.jegy:3...ezeket szereztem. De ő nem enged le. Végre befejeztük a geometriát (tudni kell,hogy a tanár azzal piszkált hogy alszok órán,közbe nem xD) jött a kövi anyag a racionális számok. Nem tudok egy törtet erre mit csinál: ADJAD IDE A TÁJÉKOZTATÓD,MERT BEIROM HOGY NEM TUDSZ SEMMIT, Azóta piszkál,és nem tudok figyelni órán,mert mindig piszkál,és én mindent leirok a füzetembe mindent ERRE:Megmutatja,és az egész osztálynak kicikiz. Mit tegyek? Ez már a továbbtanulásra is ki fog hatni.

2017. máj. 1. 20:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért fogalmazom ilyen szarul a mondatokat,de gondolom értitek a lényeget. (amúgy valahogy emelt magyaros vagyok xDD)
2017. máj. 1. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha rendesen tudod az anyagot, rossz jegyet nem adhat, hiszen te megtanultad.

Szólhatsz az ofődnek, ő talán intézkedik valamit.

Szülőknek egyelőre nem, mert ha ennyire utál, akkor ez talán olaj lenne a tűzre.

2017. máj. 1. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"engedjél le alapba"

Én pl. ezt nem tudom értelmezni.

2017. máj. 2. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg olyan iskolába jár a kérdező, ami több szintes (szó szerint) és a földszintre és oda nem akarja a tanár leengedni.

Amúgy ha nem felelet van, akkor ugyanúgy KELL pontozni a te irományodat is mint a többiekét, ha nem így teszi akkor nyújts be egy panaszt a vezetőség felé.

2017. máj. 2. 19:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Nállunk úgy van,hogy nem szintek vannak,hanem tudás szerint :)
2017. máj. 2. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja, így már érthető.

Ha nem állsz bukásra, akkor nem csoda, hogy nem enged le, hiszen (valamilyen szinten) az a célja hogy minél több dolgot megtanulj. A piszkálódással meg szerintem a tanulásra szeretne ösztönözni (ami szvsz tényleg rádférne, azok a jegyek alapján).

2017. máj. 2. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!