Mit tegyek akkor hogyha a matek tanárom ilyen velem?
túl sok a kérdőjel. Feltételezed, hogy a tanárod lökött meg? Súlyos testi sértés, de nem láttad, gondolom kamera nincs, ő ugy is tagad mindent. Feljelentheted kb jarkaltok 2 evig ugyeszsegre, birosagra es nem lesz semmi.
Ha meg azt feltételezed, h más lökött fel akkor még annyira sincs értelme. A tanárnak esetleg egy segítségnyújtás elmulasztása, dehát 1 tagadás 1 állítás.
MENJ AT MASIK ISKOLABA
VAGY
mondd el az osztalytarsaidnak es ok meg biztos elfogjak mondani a szuleiknek gondolom
vagy
mondjuk gondolom van fogadooraja menjen be a szuleid szerintem es ok elintezik a dolgot
vagy
minden tanarodnak mondd el ami tortent
vagy megin egy lehetseg
szurj ki a tanaroddal (bosszuldd meg) pl. iszik rakj bele valamit xD , Vagy eszik rakj bele valamit
vagy te is lokdd el es menj utanna el majd alitsd azt hogy "jaaj, szegenykem , nagyon sajnalom de en nem lattam nem is ertem hozza sot en nem is voltam ott ahol o" stb.
VAGY MINDET EGYSZERRE :) Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!