Nagyon ciki vagy vicces történetek? :D
Ha van vicces/ciki történet a tarsolyotokban, ami veletek történt meg, vagy hallottátok, kérlek írjátok le!
Itt a sajátom:
Történetesen április 1.-n az osztálytársaimmal jöttünk ki az iskolaépületből, és nagyban beszélgettünk különféle marhaságokról, beugrattuk egymást válogatott hülyeségekkel. Az iskolaudvar közepén éppen hallgattuk egyikünket, mikor egy nagy, tompa csattanást hallottunk hátulról. Megfordultunk, de nem láttunk semmit, kivéve a mellettem sétálót, aki az égre szegezve a tekintetét, azt kiáltotta: "Vigyázzatok! Labda!". Mindenki felnézett, (miközben a mellettem lévő már futott is el) én is emeltem a tekintetemet felfelé (magamban gondolván hogy ez is csak egy beugratás), de cselekvésemet félbeszakította az, hogy egy kosárlabda teljes erőből a pofámba csapódott, én pedig a hátamra estem.
A többiek azt mondták később, hogy miközben segítséggel tápászkodtam felfelé, különféléket próbáltam káromkodni elfojtott hangon (pár percig nem voltam teljesen százas), pedig soha sem káromkodok.
Pénteken voltam moziban a barátnőimmel. Egyikünk sem akart jegyet venni, mert hát mi olyan kis szégyenlősök vagyunk. Ugye hárman vagyunk, mi következünk és ahelyett, hogy elkezdjük mondani, mit szeretnénk, csak farkas szemezünk egymással, hogy "csináld már!" Végül csak kinyögtük😂
Aztán a film...Alig voltak a teremben, rajtunk kívül kb heten. A filmben a kisfiú sír, aztán elkezd énekelni. És hát, mint az várható volt, sírós, magas hangja volt. Én ezen úgy elkezdtem röhögni, a többiek meg nem értették miért. Aztán a vége felé, egy megható pillanatban újra elkezd énekelni, én meg csak röhögök, pedig az egy nagyon szép jelenet volt. Aztán a film után mindenki furán nézett ránk.😂
Nem rossz! :P
Tegnap a vasútállomáson voltam, álldogálok, várom a vonatomat, amikor a hangszóró egyszer csak megszólal:
"Figyelem, figyelem! Az első vágányon tolatást végzünk, kérjük, a sínek mellett VIGYÁZZAK."
Ezt úgy 4-szer mondta el, a végén már vörösödtem.
Enyém talán kevésbé vicces de:
Kisebb korban ki kellett húzni az egyik fogam. Elmentünk a fogorvoshoz, ahol elég sokan voltak. Bementünk kihúzták. Adtak pamacsot és zsepit. Anya tök nyugodtan sétál ki velem, és meg feldagadt "pofával" összesírt szemmel, zsepizett és pamacsozott szájjal mentem ki, ordítottam, sírtam, és nem tudtam normálisan beszélni. Szerencsétlenekre milyen frászt hozhattam, láttam ahogy pár ember kimegy a rendelőbőlxD
Egyik osztálytársammal hasonló volt még alsóban:
Ülünk az osztályból egy néhányan a rendelőben, amikor behívják egyikünket. Miután kijött, olyan volt, mintha látta volna a II. Világháború frontját: Falfehér arc, kis pupilla, vizenyős szemek. Miután leült, mindenki kérdezgette, ő meg elkezdett sírni. Másnap megmutatta, hogy ki kellett húzni azt a fogát, amit már egy ideje mondogatott neki az orvos, hogy ápolja rendesen, de az ő szavai ellenére mégis bedagadt neki az ínye, és több közepes méretű lyuk is szépelgett az ominózus fogon...
Azóta neki vannak a legcsillogóbb fogai az évfolyamon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!