Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért lepődnek meg azon, hogy...

Miért lepődnek meg azon, hogy valaki katona akar lenni?

Figyelt kérdés

Etika órán beszéltünk arról, hogy ki mi akar lenni és én azt mondtam, hogy katona szeretnék lenni (komolyan gondolom). Csak azt nem értem, hogy ezen mi a meglepő?

15/f

2017. ápr. 17. 20:39
1 2
 11/11 anonim válasza:

Lehet későn írok na de mindegy.

Énis katona szeretnék lenni. 14/lány vagyok. Akiknek elmondtam vagy kiröhögtek vagy pedig egyszerűen lehülyéztek.

A családom se támogat de én kitűztem ezt a célt magam elé így remélhetőleg szeptemberben én már növendék leszek debrecenbe. Én mostmár inkább nem is mondom el az embereknek ha kérdezik mi akarok lenni. De csak egy valamit mondanék azoknak akik lehülyéznek téged és engem. Majd ha ne aggy isten háború lesz akkor majd én megvédem őket és nem hagyom hogy bántsák őket.

14/L

2017. dec. 30. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!