Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti rábíznátok magatokat a...

Ti rábíznátok magatokat a helyemben?

Figyelt kérdés

Egészségügyi okokból félévkor iskolát kellett váltanom, és ugye sokat kell pótolnom, különösképpen matematikából. És van ott az osztályban egy srác, akit ajánlott mindenki, hogy néhány hét alatt szintre hoz.

Viszont nem túl bizalomgerjesztő a srác. Nem ír házit, szétszórt, ingerlékeny, sokat bagózik stb.

A szétszórtsága már talán beteges. Van, hogy nem ismeri meg az osztálytársait, a tanárait, miegymás. :D

Tény és való, hogy nagyon vág az esze. Míg az osztály java megfontolja, hogy beüti a számológépbe a dolgokat, ő már fejben kiszámolja. És úgy, hogy ez egy elég erős iskola.

De tényleg iszonyatosan szórakozott. Amikor a táblánál mondja a feladatmegoldást, nem lehet érteni, mert amit mi 5 lépésben megcsinálunk, az neki triviális és teljesen kihagyja őket.

Meg az is fura, hogy összesen többet láthattam alvás közben, mint ébren. :D

Óra van? Nem számít, Ferike alszik. Előadás van? Nem számít, Ferike alszik. xD

Késik mindenhonnan, akkor is azért, mert elment kávézni meg cigizni és elment az idő. :D

Nem tudom, mit falnak így rajta, első benyomásnak köszönés helyett odajött hozzám megkérdezni, hogy szeretem-e a matematikát. xD

Mondjuk azt látom, hogy akik közel állnak hozzá, azokkal teljesen más.

Tényleg olyan osztály tudósa aurája van, de nem tudom... :D

Én valahogy nem igazán bízom benne, akárhogy ajánlja mindenki.

2017. ápr. 17. 14:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hú... :D

Azt a k**va eget. :D

Velem hetente ötször foglalkozik 2 órát, mert tényleg nagy volt a lemaradásom.

És igaz, hogy mióta jár hozzánk, gőzerővel kell a hamutartót ürítenem, mert egy doboz cigi elmegy neki, míg nálam van, mert utána beszélgetünk stb., de hühhh :D

Amúgy brutális, mennyit dohányzik. Szerintem vagy 3-4 dobozt lazán elfüstöl naponta. Amikor meg nem szív, akkor fulladozik egész nap. Mondtam neki, hogy nagyon csúnyán köhög, de "ez tart életben"... :(

Tényleg elképesztően szorongós, mikor először jött hozzánk, alig mert matematikán kívül megszólalni, pedig én voltam kiszolgáltatottabb helyzetben.

Aztán adtam neki sütit, rögtön megeredt a nyelve. :DDD

Nagyon jól megy, szó szerint elkezdtem szinte imádni a matematikát. A történeti kiegészítései pedig emberközelivé teszik az egészet, hihetetlen szépen műveli. :)

Tényleg összebarátkoztam vele. És mondta, hogy tudja, hogy mindenki egy emberi roncsnak tartja, amit részben meg is ért.

De szerintem nem az, csak szimplán olyan szinten elüt az átlagostól a személyisége, hogy nem tudjuk hová tenni.

De nagyon jó szándékú, segíteni akaró ember. :)

Szóval megérte megkérnem. :)

2017. júl. 8. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!