Lanyok, ilyen helyzetben ti nem erzitek magatokat kellemetlenül? : D Fiúk, ti milyen esetekben nem nézitek meg egy lany feneket?
Tegnap a tesitanarhoz lementem tesipoloert egy cicanadragban, nyári toppban es a tesitanari előtti részen ültek 11.-es fiúk.
Amikor lementem, akkor epp egy pillantasra rajuk néztem es amikor bementem a tesitanariba, akkor ugy éreztem, hogy utánam fordultak.
Felfelé a lépcsőn, pedig azt éreztem, hogy bamulnak, de lehet csak bekepzelem :D ( 9.-es vagyok)
Fiúk, tegyük fel, hogy a baratnotok nincs mellettetek, egyedul/haverotokkal vagytok egy ilyen helyzetben.
A lany utanfordultok, vagy annyira nem erdekel titeket?
Kort is legyszi :)
( ha van hasonló story, azt us szívesen fogadom, privátban us :D )
én csajként simán megnézem a pasik seggét :_D
szerintem mindenki ezt teszi... semmi különös nincs ebben
3. egyáltalán nem szállok/szálltam el magamtól :DD
4. pacsiii :DD
Ha tetszik, akkor hogyne. :D Egy nyáron sokat utaztam egy lány barátommal (mindkettőnknek volt kapcsolata mellette), és a vonaton egy idő után feltűnt, hogy ő hamarabb fordul meg a csajok után mint én. Neki még diszkrétnek se kellett lennie. :D
Szerintem alap dolog, addig ameddig valaki nem undorító módon teszi, addig nincsen vele gond.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!