Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárok ehhez mit szólnának?...

A tanárok ehhez mit szólnának? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Szóval a következő a helyzet:

Én most 10.-es gimnazista vagyok és nagyjából sikerült beilleszkednem az osztályomba, eleinte még félénkebb voltam de most már ez is megváltozott és jóba vagyok az osztály menő diákjaival is.

Na most nekem vannak skinhead haverjaim.

A legjobb barátom egy általános iskolai osztálytársam, vele kezdődött az egész kb két éve. Illetve volt egy másik gyerek aki szintén jó barátom, ő 1 évvel felettünk járt.

Ők ketten elkezdtek szimpatizálni a nácizmussal, Nagy-Magyarországban hittek, Kárpátia koncertekre jártak stb és így a környékről sok hozzájuk hasonló keménykötésű skinheadet ismertek meg és általuk én is megismertem őket.

Sokat meséltek nekem az eszméjükről és én is szimpatikusnak találtam a nácizmust.

Úgy döntöttem, hogy én is skinhead leszek most majd a nyáron.

Már régóta tervezem ezt, minden nap szoktam edzeni, tanulok verekedni stb.

Ahhoz, hogy skinhead legyek, nem elég tisztában lennem az eszmével hanem emellett keménynek is kell lennem ha balhéra kerülne a sor.

Jövő tanévben én már skinhead leszek, olyan öltözetben fogok mászkálni utcán, iskolában stb. tehát elég szembetűnő lesz, hogy mit is vallok.

A mostani osztálytársaimat megkérdeztem, hogy mi a véleményük és ők azt mondták, hogy egyenesen támogatnak ebben meg, hogy kemény leszek így.

Azonban a tanárok valószínűleg mit fognak reagálni erre?

Csinálnának belőle valami nagy ügyet?

2017. ápr. 14. 22:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Ártatlan embert ne bánts.

2. Senkit se nevess ki/gúnyolj ki, aki nálad gyengébb képességű.

3. Az erődet, eszmédet, stílusodat a megfelelő embereken gyakorold (haver, másik banda, stb), ártatlant ne válassz ki célpontnak.

4. Ha nem vagy gyáva skinhead lenni, ne legyél gyáva észrevenni azt se, hogy egy adott helyzetben ki kegyetlen és ki az áldozat, ne hagyd, hogy olyan ellen uszítsanak, aki nem tett semmi rosszat.

5. Az osztálytársaid csak addig támogatnak ebben, amíg fel nem nőnek, és kicsit ki nem nyílik a tudatuk. Utána már ők sem fognak támogatni.

2017. ápr. 15. 19:48
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

Nácizmus?

Nem valami másra gondolsz?

2017. ápr. 16. 01:04
 13/18 anonim válasza:
0%
Ne beszéljen le róla senki. Én is az voltam egyházi suliba jártam, úgy öltöztem, nem volt semmi, pedig minden tanár tudta mi a helyzet, sőt volt olyan pedagógus akivel a politikai nézeteim miatt lett jobb kapcsolatom, de ez kivételes eset, ne vedd alapul, nem kell megkérdezni minden tanárt melyik oldalon van. Nem fogod kinőni, csak majd nem szélsőjobbos leszel csak simán jobboldali. Van olyan tanár aki ebből ügyet csinálhat, de, ha te ezt hazaszeretet alatt kezeled és ha rákérdeznek nem mondasz olyanokat, hogy Hitler a példaképed stb., akkor békén hagynak még a szemétkedőbb fajta tanárok is. Ha meg jó az átlagod főleg nem lehet baj. De ilyenek miatt kirúgni vagy hasonlók...nem hiszem, ha nem csinálsz semmi törvénytelent. Ha érdekel bővebben írj privátot nyugodtan.
2017. ápr. 16. 23:33
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
A mi iskolánkba is voltak skinhead-ek. De jó lenne bekategorizálni magadat hova tartozol. 2 féle skinhead létezik. Az első : kárpátia koncetre járnak, jobbikos majálisra a hajógyári szigetre, hagyományőrzők, "szittya" magyarok. Általában a családjuk ilyen gondolkozással bír, nem nácik, csak hagyománytisztelő, konzervativisták. A vidéki emberekre jellemző ez. Aztán van a második típus : Szegényebb családi háttérrel rendelkező szülők, elkallódott gyerekei. Saját példámat említem most, Anyuka alkoholista volt, 5 voltak testvérek a gyerekek, nem volt ágyuk, kosz volt, cigiztek a lakásban, és napról napra éltek. A legidősebb volt a skinhead, saját és családjának hátrányos helyzete miatt, a cigányokat, a zsidókat és a "háttérhatalmat" okolta. 20 soros fehérfűzős bakancsba járt iskolába, horogkeresztes pólóba, vaskeresztes felvarróval a bomber dzsekin. A tanárok kiutálták, többen mondták neki, hogy ne csinálja, azért is csinálta. Jelenleg egy nímand senki, iskolát nem tudta elvégezni, csak a gyűlölet élteti, és az elkeseredettség. A végén teljesen elkorcsosult az az eszme, amiben hitt. Azt hangoztatta, hogy harcosként kell élni, mert a dicső harcosok a Valhallában találkoznak. Feltudjátok ezt fogni? Hogyan jön a skandináv mitológia, egy magyar embernek? Ez az, az az eszme, ami igazán beszippantja az kamaszokat. Ez az agymosás. Odin, az ősi viking isten, a valkűrök, ha dicső halált halsz akkor, a Valhallába kerülsz. Direkt kereste a bajt, a verekedéseket. Oké tudjuk, hogy Himmler hitt ezekben, de Hitler nem gondolta ezt komolyan. Himmler is bolond volt, és ezek az emberek is azok, akik tényleg tudnak ebben hinni, megkeverve egy kis skinhead öltözéssel, és Nagy-Magyarországos pólóval. Azt meg ne is ragozzuk, ha rád támadnak az utcán mit fogsz kezdeni, mert ez a srác 190 centi magas volt, és 130 kiló. Belé nem mertek, belekötni. De ne csodálkozz ha valaki pofán ver a villamoson. Hidd el, felesleges, és haszontalan életvitel ez. Hasznod nem lesz belőle, főleg egy poszt kommunista országban, ahol sok öreg még Sztálin elvtársnak integet, a Lenin mauzóleum felé nézve.
2017. ápr. 17. 16:23
 15/18 anonim ***** válasza:

Azt se tudják ezek, hogy mi az a nemzetiszocializmus.

Mennyit szoktál dolgozni gyerek?

2017. ápr. 21. 08:09
 16/18 anonim ***** válasza:

# 14

Minél nagyobb annál nagyobbat esik. :D

2017. ápr. 21. 08:11
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
Ha annyira kemény vagy akkor kapd el a tanárodat és véss bele egy horogkeresztet a homlokába. Úgy sem mered kisk♥csög.
2017. ápr. 24. 21:54
 18/18 RASH39 ***** válasza:
A sok kommentelő közül egyik sem tudja mit jelent az,hogy skinhead de mèg a kèrdező sem!
2018. júl. 7. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!