Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Minek jár egy ember egyetemre...

Minek jár egy ember egyetemre akinek már meg van mindene?

Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam egyetemen egy afgán srác aki 3 féle legújabb Audival jár be a suliba, mindig marha drága ruhákban van. Nem értem az ilyen minek jár egyetemre. Azt megértem aki szeretné növelni a tudását de ismerem a srácot és mondja mennyire szenved a sulitól meg unja stb. Nem szeretek mások zsebében turkálni de bosszant az ilyen logikátlan dolog amire nincs válasz. Komolyan a legtöbben tömegközlekedéssel járunk, gagyibb cuccokban és ezt akarjuk elérni mint a srác a diploma után.
2017. ápr. 10. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Mondjuk én azt nem értem ha nem szeret tanulni akkor miért jár.

Ok, kő gazdag, szeret tanulni, órákat hallgatni, szakmát tanulni, egyetemre jár, rendben van.

De most akár van pénze, akár nincs, és nem érdekli a tanulás akkor miért jár?

Mondjuk ha nem is lenne pénze, szegény lenne, nem érdekelné a tanulás, akkor is hagyja ott az egyetemet szerintem, és menjen el dolgozni, diploma nélkül is lehet valakinek Audi-ja, akár Porsche, palota, stb.

2017. ápr. 10. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az a lényeg hogy mennyi pénze van, hanem hogy érdekli e a tanulás vagy sem.

Ha unja és nem érdekli ott kell hagyni, attól függetlenül mennyi pénze van.

2017. ápr. 10. 13:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szülei kötelezték rá.

Kell a papír majd a jövőbeni munkához, pozícióhoz.

Presztízs, hogy legyen diplomája.

Addig is itt lehet Európában.

2017. ápr. 10. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Elég valószínű ,hogy a szülei nyomására. Azért sok szülő nem nézi jó szemmel a teljesen henye életet,főleg ha ők még megdolgoztak a pénzért. Ha semmit nem követelnek a gyereküktől csak tömik pénzzel akkor nagy valószínűséggel nagyon félremegy valami a fejében .
2017. ápr. 10. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"Szülei kötelezték rá.

Kell a papír majd a jövőbeni munkához, pozícióhoz.

Presztízs, hogy legyen diplomája"

Milyen lökött hülyeségek komolyan mondom.

Menjel el dolgozni, az egész diploma amúgy is csak egy lehetőség. Nekem mondjuk van diplomám, BSC, de többet tanulok semmit, nem is kell.

2017. ápr. 10. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Az ok, hogy minek jár, ha nem érdekli, de a vagyonnak mi köze ehheu, főleg ha a szüleié? Én ha lottón nyernék 2-3 milliárdot, lehet simán elgondolkodnék hogy pár évig újra egyetemista legyek.
2017. ápr. 10. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

tényleg alibi, nekem is van ilyen ismerősöm. anyja gyógyszerész, apja háziorvos, nagyszülők ügyvédek. szégyen lenne a családnak, ha nagyon látszana, hogy a gyereknek csak a segge alá rakták a lakást, az autót meg mindent.

osztálytársa meg egyensen pozsonyig ment, mert ő ott akar orvosnak tanulni...:D vagy csak azért, mert az túl mainstream, hogy ő a szülővárosában vagy akár pesten járjon egyetemre...:D

neki is a segge alatt az autó, 18. születésnapjára kapta, azóta már az öccse is kapott :D ilyen család ez, bár öcsi még csak most érettségizik idén...:D amg mercik...:D

2017. ápr. 10. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!