Normális hogy ennyire foglalkoztat a volt középiskolám, ahonnan pár éve ballagtam el?
Ugyan nem voltam jóba ott senkivel, iskolai rendezvények, programok is magányban teltek számomra, de mindettől függetlenül megvolt annak a négy évnek a hangulata, egy biztos, akkor se volt túl jó az életem már, de most mégrosszabb, egyre inkább érzem hogy el van rontva minden. De a kérdés szempontjából nem is ez a lényeg, hanem hogy rendszeresen nézegetem az iskola honlapját és facebook oldalát is, ahányszor elmegyek az iskola városába elmegyek arrafele és nosztalgikus érzések közepette megbámulom az épületet, ahova legszívesebben be is mennék. Sokat gondolkodok azokon az éveken, úgy gondolok rá vissza hogy azok a régi szép idők. De álmodtam is róla már többször hogy visszalátogattam oda, ott vagyok az iskola folyosóin.
Annak ellenére mindezt hogy tényleg történtek velem ott elég kellemetlen dolgok is bőven, senki se kedvelt, de valahogy mégis visszavágyok.
Mennyire furcsa, beteges dolog ez?
Én az egyetemmel vagyok így, pedig már évekkel ezelőtt diplomáztam. Mindenki visszavágyik oda, ahol jól érezte magát egykor.
Amúgy bemehetsz köszönni, én is tartom pár tanárral a kapcsolatot.
Én is így vagyok ezzel. Szerencsére egy városban tanulok a volt gimimmel, úgyhogy néha bemegyek beköszönni a tanároknak, portásnak, csak úgy. Miért nem mész be te is?
Egyébként ha rájössz, mi tetszik a hangulatában, mármint meg is bírod fogalmazni, akkor már nagy lépést tettél afelé, hogy a mostani életedbe is belecsempészd azt a hangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!