Elmehetek a párommal a volt középiskolám által szervezett bálra, ha mindenki hozza a párját? (meleg kérdés)
Szóval a volt iskolám a közeljövőben ünnepli alapításának jubileumi évfordulóját és minden végzett tanulót meghívták erre a bálra. De én srác vagyok és a párom is az. Pár nélkül meg nem akarok menni.
27/F (meleg)

Szerintem előtte azért kérdezd meg a párod is, hogy szeretne-e veled párként nyilvánosan megjelenni.
Én a helyben biztos sokat töprengenék ezen a dolgon. Oké, hogy ilyen vagy, de a volt iskola társaid, a volt tanáraid, a volt haverjaid is ilyennek szeretnének látni, nem fogják-e rosszul kezelni a helyzetet, nem lesznek-e ellenszenvesek veletek, nem lesznek-e zavarban,ezek után is olyan véleménnyel lesznek rólad, mint korábban, stb. sok olyan kérdés lenne bennem, ami felmerülne ezzel kapcsolatban...
Jó dolog, hogy el tudtad fogadni magad olyannak, amilyen vagy, hogy fel mered vállalni a párod, de kérdés, hogy minden helyzetben fel lehet-e, illetve minden fel kell-e vállalnod.
Nehéz kérdés ez a mai társadalomban, ahol kezd kibontakozni az elfogadás, de még gyerekcipőben jár.
Őszintén megmondva, nem tudnám, mi lenne a helyes döntés, ha helyedben lennék.
Remélem jól fogsz dönteni és nem ér majd csalódás semmilyen szempontból...

nahát, eddig nem érkezett "miért nem csináljátok a négy fal között" komment? :D
Szerintem, ha szeretél tenni azért, hogy az emberek jobban elfogadják a melegséget, akkor menj. Remélem nálunk is lehetséges lesz, ami máshol már rég lehetséges https://www.youtube.com/watch?v=jC5eWRwEXbg
Te csak nyerhetsz vele, mert ha látod, hogy elfogadják, akkor az neked pozitív visszajelzés, ha meg nem, azok csak magukat fogják lejáratni, és az is a te malmodra hajtja a vizet.

"Ha nem zavarnak majd titeket a lenéző tekintetek, nyugodtan."
ezzel csak azt árultad el, hogy TE nézed le a melegeket. Viszont a normális heterok nem nézik le a melegeket, hanem csak a magadfajtákat. :P

"ezzel csak azt árultad el, hogy TE nézed le a melegeket. Viszont a normális heterok nem nézik le a melegeket, hanem csak a magadfajtákat. :P"
Tévedsz. Én egyáltalán nem foglalkozom velük, nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!