Elmehetek a párommal a volt középiskolám által szervezett bálra, ha mindenki hozza a párját? (meleg kérdés)
Szóval a volt iskolám a közeljövőben ünnepli alapításának jubileumi évfordulóját és minden végzett tanulót meghívták erre a bálra. De én srác vagyok és a párom is az. Pár nélkül meg nem akarok menni.
27/F (meleg)

"Tévedsz. Én egyáltalán nem foglalkozom velük, nem érdekelnek."
Ebben az esetben teljesen érthetetlen számomra, milyen oknál fogva vagy képes egy olyan kérdésre rákattintani, aminek a címében egyértelműen ott van, hogy "meleg kérdés".

Vállalnotok kell magatokat,hiszen összetartoztok.
Biztosan lesznek mérges tekintetek,de ez mellékes.
Érezzétek jól magatokat!

Ha vagy annyira erős,vagy a párod van annyira erős,hogy esetleg egy verekedés során megvédjétek magatokat,akkor menjetek el.
Vagy ha úgy ismeritek a közösséget(akik ott lesznek),hogy nem verekednének,akkor menjetek el nyugodtan.
Aki szeret titeket,az elfogad,aki meg nem szeret vagy aki nem ismer,annak meg nem kell törődni a véleményével.
És a nyalás-falással kapcsolatban:SE a heterók,SE a biszexek,SE a homoszexuálisok,SE a tranzszexuálisok,SE a tranzvesztiták NE nyalják-falják közösségben egymást.Szerintem ez így fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!