Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elmehetek a párommal a volt...

Elmehetek a párommal a volt középiskolám által szervezett bálra, ha mindenki hozza a párját? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Szóval a volt iskolám a közeljövőben ünnepli alapításának jubileumi évfordulóját és minden végzett tanulót meghívták erre a bálra. De én srác vagyok és a párom is az. Pár nélkül meg nem akarok menni.

27/F (meleg)

2014. márc. 1. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Tévedsz. Én egyáltalán nem foglalkozom velük, nem érdekelnek."

Ebben az esetben teljesen érthetetlen számomra, milyen oknál fogva vagy képes egy olyan kérdésre rákattintani, aminek a címében egyértelműen ott van, hogy "meleg kérdés".

2014. márc. 2. 13:15
 12/14 anonim válasza:
Ha a párodnak is van kedve menni, akkor mindenképp együtt menjetek el! :) Mi sem természetesebb ennél. Érezzétek jól magatokat! :)
2014. márc. 2. 13:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Vállalnotok kell magatokat,hiszen összetartoztok.

Biztosan lesznek mérges tekintetek,de ez mellékes.

Érezzétek jól magatokat!

2014. márc. 2. 17:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha vagy annyira erős,vagy a párod van annyira erős,hogy esetleg egy verekedés során megvédjétek magatokat,akkor menjetek el.

Vagy ha úgy ismeritek a közösséget(akik ott lesznek),hogy nem verekednének,akkor menjetek el nyugodtan.

Aki szeret titeket,az elfogad,aki meg nem szeret vagy aki nem ismer,annak meg nem kell törődni a véleményével.

És a nyalás-falással kapcsolatban:SE a heterók,SE a biszexek,SE a homoszexuálisok,SE a tranzszexuálisok,SE a tranzvesztiták NE nyalják-falják közösségben egymást.Szerintem ez így fair.

2014. márc. 2. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!