Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kitoltam az egyik osztálytársa...

Kitoltam az egyik osztálytársammal. Baj lesz belőle?

Figyelt kérdés
Az igazgatómnak nincs facebookja és csináltam neki egyet egy fideszes képet feltöltöttem az igazgatóról mert fideszes csávó igazából mivel a fidesz vezeti most magarországot minden igazgató fideszes ha jól tudom XD na mindegy egy osztálytársamat bejelöltem vele ha holnap bevallom megver engem ezért vagy rendőrségi ügy lesz belőle? Személyi jog sértésre gondoltam. A múlt héten én csináltam azt hogy az igazgatónak küldtem szidalmazó emailt a múlt héten talán valaki ismer engem szóval most bejelöljem vele az összes osztálytársamat meg kirakok minden hülyeséget az igazgatóról arra a profilra vagy hagyjam abba az egészet? XD

2017. márc. 26. 00:56
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem mondta az osztályban, biztos az ő dolga úgy gondolja. De ha mondja, törlöm egyből otthon.
2017. márc. 31. 13:37
 22/27 A kérdező kommentje:
Róla beszélek: [link]
2017. márc. 31. 13:43
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk, hogy ki ez az ember, minek küldesz róla képet?

Töröld, te idióta.

Ha valami nem tetszik, menj el.

Szánalmas, hogy vannak ilyen emberek, te, akiknek nincs jobb dolguk.

16/L

2017. márc. 31. 14:05
 24/27 A kérdező kommentje:

Mindenhol kapucnit hord mint egy cigány XD

Mikor bementem letörölni a csapot a fürdőszobában ott ordibált a zuhanyzóban hogy ''(a nevem) Takarodj ki innen!!'' és a feje oldalt tele van anyajegyekkel, a fogai ki vannak rohadva pisti-mistinek.

2017. márc. 31. 14:15
 25/27 A kérdező kommentje:
Szexi szeplői vannak és zsidó orra van XD
2017. márc. 31. 14:17
 26/27 anonim ***** válasza:

Mert gondolom te tökéletes vagy.

Hány éves is vagy? Mert úgy 11-re tippelek. Addig töröld a profilt és fejezd be ezeket a hülyeségeket míg gond nincs belőlük.

Én szóltam.

2017. márc. 31. 22:21
 27/27 anonim ***** válasza:

"Mindenhol kapucnit hord mint egy cigány XD

Mikor bementem letörölni a csapot a fürdőszobában ott ordibált a zuhanyzóban hogy ''(a nevem) Takarodj ki innen!!'' és a feje oldalt tele van anyajegyekkel, a fogai ki vannak rohadva pisti-mistinek."

Te egy retardált idióta vagy, tudsz róla?

Ha tippelhetnék a te külső megjelenésedre, te se vagy szebb, sőt!

Egy 10 éves kisfiú ne tegye az agyát, hanem tanuljon, mert igazán ráférne.

De őszintén, szerinted milyen ember lesz belőled? :D

16/L

2017. ápr. 1. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!