Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan értessem meg osztálytár...

Hogyan értessem meg osztálytársammal hogy már kínos amit csinál?

Figyelt kérdés

Az osztálytársam leszbi. Ezzel még semmi baj nincs, de ő nem érti meg hogy mi nem vagyunk azok. Másik lány osztálytársamat megcsókolta csak úgy és ott lent is folyton fogdos meg csapkod minket. A kajánkat is csak úgy elveszi, beleharap, kéreget amikor neki is mindig van kajája. Angolon mellette ülök és amikor elővettem a tízóraim, még bele sem haraptam de ő: "Azt még megeszed? Cserébe adott volna az ő kajájából, ami megrágott kenyérhéj volt. Ha azt mondjuk neki nem akkor nem képes felfogni és 2 perc után elmegy sírni.

Meg erről a póni baromságról beszél mindig ez az "igaz barátság" meg f*om tudja micsoda. Ha rossz jegyet kap egyből a tanárt szidja.

Bocsi hogy hosszú csak már jól esett valahova leírni.

Előre köszönöm a válaszokat!

13L

2016. aug. 28. 13:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ennek nem sok köze van a leszbikusságához szerintem. Egyszerűen csak értelmileg fogyatékkos és sajnos az ilyennek beszélhetsz. Akár a falra hányt borsó. :/

Most vagy 7-es, nem? Vagy 8-ba mész? Jó esetben hamarosan vége lesz. :)

2016. aug. 28. 13:26
 2/13 anonim válasza:
0%

Fogadd el kedves kislány: akik a saját nemüket szeretik, azok génselejtek...

Látod ? A tanárt szidni a saját hibáid miatt hülyeség.

Amúgy 13 évesek vagytok, nyugi már.

2016. aug. 28. 13:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
#2: #1 vagyok, mégsem voltam soha ilyen... Hülyék sajnos mindenhol vannak. :)
2016. aug. 28. 14:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 9.-ben derült ki a legjobb barátnőmről, hogy leszbikus. Előtte is voltak már fura dolgai, öltözőben mindig engem bámult, osztálykiránduláson a melleit mutogatta nekem éjjel, ha elmentem hozzá, sokszor letepert az ágyába, csikizett, fogdosott, suliban ölelgetett, de azt hittem csak ilyen a természete, meg hát ugye legjobb barátnők voltunk első óta, össze voltunk nőve.

Gimiben egy másik lánnyal melegedett össze, kicsit háttérbe szorultam. Egymás fenekét csapkodták, ölelgették és puszilgatták egymást az osztályteremben, fogdosták egymást, egy ideig engem is. Ottalvós bulin voltunk hárman, ők pedig egymás mellett aludtak, és a szemem láttára csókolóztak... Onnantól kezdve teljesen levegőnek néztek, majd megharagudtak rám, mert nem nyaltam ki a seggüket rohanva utánuk. Azóta utálnak engem, én pedig magányosan ülök minden szünetben, kitaszítva, depressziósan. :')

2016. aug. 28. 15:05
 5/13 anonim válasza:
56%
Hát.... nekem is van egy oszt. Társam aki elég fura dolgokat csinál. Nem is tudom... szerintem amedig nem lesz baj hagyd, had sírjon. És magyarázd el neki egyszer jó hosszan hogy "nem kèregetünk kaját, nem molesztáljuk a másikat, nem csinálunkn ilyet " sb. A 3. Válaszadónak: a bffemmel is szoktuk egymást csikizni. Ez szerintem nem annak a jele volt (mármint a csikizés)
2016. aug. 28. 16:10
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

1. Nem baj, hogy leszbikus. Egyáltalán nem zavar. :)

2. Viszont az már zavarna, ha valaki beleeszik a kajámba! Hogy jön ehhez? Érdekes, hogy az igaz barátságról beszél, amikor ő meg csak úgy beleeszik a másik kajájába. meg kell értetni vele, hogy egy igaz barát nem csinál ilyeneket. Ha leszbi, ha hetero, tök mindegy, mert ha kérdés nélkül valaki beleenne a kajámba, biztos azon gondolkodnék, hogy most pofozzam-e fel, vagy inkább szánjam a hülyét.

3. A fenékfogdosásra nem tudok mit mondani. Nézd, te lány vagy, emiatt jobban ki leszel téve az ilyeneknek. Annyit tudok tanácsolni, hogy ha fiú, ha lány az illető, próbáld megértetni vele, hogy sem barátkozáskor, sem udvarláskor nem kell a másik fenekét fogdosni, ha az nem akarja.

"Ha azt mondjuk neki nem akkor nem képes felfogni és 2 perc után elmegy sírni."

Valószínűleg valami lelki trauma érhette. Egy 13 éves lány ilyenért már nem sír, szerintem mindenképp van vele valami baj, amiről nem tehet. Szerintem hagyjátok, nem kell bántani emiatt, ő sem azért csinálja, hogy titeket idegesítsen.

"Ha rossz jegyet kap egyből a tanárt szidja."

Pedig fenékfogdosás helyett tanulhatott volna is! (Ezt ne mond meg neki, mert ezzel nagyon megbántod!)

Viszont azt megmondhatod neki, hogy egy igaz barátnak meg kell értenie, hogy nem mindenki akar kaját cserélni, meg a másik fenekét fogdosni, ha tényleg olyan jó barát, akkor ezt meg kell értenie.

2016. aug. 28. 19:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"akik a saját nemüket szeretik, azok génselejtek"

Ez nem igaz! Ennyi erővel a matekprofesszor szemében meg te vagy génselejt, mert nem vagy képes olyan gyorsan megtanulni a matekot, mint ő! Mind különbözünk, a kérdező által említett lánynak meg pont nem a leszbikusság a rossz tulajdonsága. Ráadásul még kiskamasz, most minden második lány érez valamit. Nincs ezzel baj.

2016. aug. 28. 19:13
 8/13 anonim ***** válasza:
7%
Fel kell erőteljesen pofozni és megalázni mindenki előtt. Az ilyen söpredéket meg kell állítani még ilyen korban, mert csak rosszabb lesz.
2016. aug. 28. 19:23
 9/13 anonim ***** válasza:

utolsó: te fogyatékos vagy, keress fel orvost....

nemalázunk meg senkit, egy gyereket meg főlegnem. lehet egy életre nyoma maradna benne egy ilyen "alázukmeghogytanuljonbelőle" dolognak!

Az ilyen korban lévő gyerekeket nagyon könnyen tönkre lehet tenni :/

2016. aug. 29. 17:34
 10/13 anonim válasza:
100%

13 évesen még csak maximum érezhet valamit abból hogy ő leszbikus de nem lehet így kijelenteni. Az ilyen divatleszbikusok miatt alakul ki az a sztereotípia róluk hogy mindenkire rámásznak aki lány..könyörgöm egy hetero lány sem kezd ki az összes fiúval aki a közelében van.

Az meg hogy így bánik veled és elveszi a kajádat meg pónikról beszél nem függ össze a szexuális beállítottságával csak annyi hogy 13 éves és gyerekes.

2016. aug. 29. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!