Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Joba szeretnek lenni az...

Joba szeretnek lenni az osztalytarsammal?

Figyelt kérdés
A lenyeg,hogy kozepiskolaban vegzos vagyok,es van 1 osztalytarsam akivel sulin belul elhulyeskedunk,es akikkel akarta kiepitettem a jobb kapcsolatomat,kiveve ezzel az 1 szemellyel,mivel o azon reszeben van az osztalynak (azokkal jar bulizni) akikkel mi ki nem allhatjuk egymast :/ Ois marad elvileg otod even mint en,de kicsit felek,hogy tobbet nem fogunk beszelni,es miutan elmentunk a sulibol szerintem a top 3 emberbe fog tartozni aki legjobban fog hianyozni nekem,hogy erhetnem el,hogy egy barati,es ne csak osztalytarsi viszonyt tudjak kialakitani vele a kovetkezo fel evben? :/

2017. jan. 15. 17:11
 1/1 viragok válasza:
Szerinten veszélgess vele többet menny oda hozzá meg találkozzatok a sulin kívül. Jelöljétek be egymást facebookon és beszélgessetek ott is. Várd ki azokat az alkalmakat amikor egyedül van és nem azokkal akiket utálsz és akkor menj oda hozzá.
2017. febr. 14. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!