Joba szeretnek lenni az osztalytarsammal?
Figyelt kérdés
A lenyeg,hogy kozepiskolaban vegzos vagyok,es van 1 osztalytarsam akivel sulin belul elhulyeskedunk,es akikkel akarta kiepitettem a jobb kapcsolatomat,kiveve ezzel az 1 szemellyel,mivel o azon reszeben van az osztalynak (azokkal jar bulizni) akikkel mi ki nem allhatjuk egymast :/ Ois marad elvileg otod even mint en,de kicsit felek,hogy tobbet nem fogunk beszelni,es miutan elmentunk a sulibol szerintem a top 3 emberbe fog tartozni aki legjobban fog hianyozni nekem,hogy erhetnem el,hogy egy barati,es ne csak osztalytarsi viszonyt tudjak kialakitani vele a kovetkezo fel evben? :/2017. jan. 15. 17:11
1/1 viragok válasza:
Szerinten veszélgess vele többet menny oda hozzá meg találkozzatok a sulin kívül. Jelöljétek be egymást facebookon és beszélgessetek ott is. Várd ki azokat az alkalmakat amikor egyedül van és nem azokkal akiket utálsz és akkor menj oda hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!