Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyivel másabb egy humán/nye...

Mennyivel másabb egy humán/nyelvi/reál osztály?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy ugyanabban a (jó hangulatú, erős, de nem versenyistálló) gimiben vannak a tagozatok. Mik a tapasztalatok, hol jobb a közösség, mikben eltérőek az osztályok egymástól (most nem tananyagot nézve)? Ti melyikbe jártok?

Köszi a válaszokat:)

2017. márc. 25. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én humánba jártam. Ne a közösség alapján válassz, hanem az érdeklődésed alapján. Az ott tanuló emberektől függ a hangulat, a kapcsolatok minősége, általánosítani nem lehet. Mi olyan évfolyamba kerültünk, hogy akkor pont nem jelentkezett nyelvi osztályba fiú, így 32 lányból állt a közösség, a feszkók kicsit szétdúlták az amúgy jó fejekből álló osztályt. De ez nyilván nem történik meg mindenhol és minden évben. Az egyik alapja a közösségeknek ilyen osztályokban az, hogy olyan emberek járnak oda, akiknek nagyjából közös érdeklődési körük, alkatuk van. Hogy senki nem stresszeli magát halálra, hogy emelt fizikára kell járnia, miközben nyelvzseni alkat. Úgyhogy szerintem főleg ez számít.
2017. márc. 25. 10:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Én kéttannyelvű osztályban tanulok. Jó a közösség, szeretem.
2017. márc. 25. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!