Gimiben a 2. osztály mennyivel nehezebb mint az első?
Töriből az a szerencséd h kb tök mindegy eddig hanyas voltál, ha leülsz tanulni lehetsz ötös is.
Én most vagyok 10es, gimiben angol tagozaton, és rontottam rendesen. Ami kelleni fog azt igyekszem rendesen csinálni, töri-föci ötös volt most is, angol erős négyes. Magyart hármas-négyes közöttire rontottam négyes-ötösről. Kémiából most feleltem h ne bukjak meg, fizika német matek kettes, ezekből hármas volt. Biosz most jött be, az 3.
Nehezebb a 10., új tantárgy a biosz, illetve a kémia matek fizika a tavalyin alapszik. Kémia legalább nem lesz jövőre. De am túlélhető. Igyekezz.
Lehet szarul hangzik, de ha a nyarat tanulásra szánnád, jobb lenne. Kb tudom mit gondolsz, nekem is ezt kéne csinálni, kitűnő lehetnék ha 2,5 hónapomat arra szánnám h átnéznék mindent, és előre is tanulnék. De hát ki b@ssza erre a nyarat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!