Miét csinálja ezt az angol tanárom? Fer ez?
Figyelt kérdés
Egy csutortoki napon hiányoztam, dogat irtak tobbiek. Elegge jo vagyok angolból es ezt a tanarom is jól tudja. Ra egy hetre csütörtökön,mikor megérkeztem, az ora uolso 10 perceben, mondja, h én nem irtam dogat es megirom most. Persze karo lett, meg pedig az elso karom. Szova l ez elegge sz*r most. Nem tartom ezt igazan igazságosnak , legalabb elotte levo nap szolhatott volna hogy megiratja velem, már akkoris voltam iskolaban)...akkor biztos h nem lett volna karo. Es egyébként is ez eddig igy mukodott, hogy elotte levo nap mindig szolt. Nem fer ez az egesz es nagyon rosszul esik.. miert kell ezt csinalni?2017. márc. 22. 20:24
11/11 anonim válasza:
Tehát egyetlen nap hiányoztál, amikor a dolgozatot kellett volna írnod. Ergo ott voltál minden órán, és mindent tudtál, elvileg már egy hete teljesen felkészült voltál a dolgozatra. Amellett, hogy ha oly nagyon jó lennél angolból, akkor ízi 5-ös tanulás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!