Miét csinálja ezt az angol tanárom? Fer ez?
Tudtál róla hogy írtak, elvileg te fel is készültél rá annak ellenére hogy nem voltál bent órán, mert az hogy hiányoztál, szerintem a kutyának sem, de totál bírom ezt a "hiányzó" kijelentést egy iskolában...
A dogára elméletben volt időd felkészülni, sőt az anyagot is tudnod kell, mert ott voltál amikor tanította neked a tanár, és megtanultad normálisan, a dolgozatnál is ellenőrzik hogy tényleg tudtad-e vagy sem. Nyilván nem, és erre a tanár rájött hogy nem is tanultál rá semmit ha karó lett. Minimum egy hármasra megírhattad volna, ha odafigyeltél volna órákon. Ha első karód, ne foglalkozz vele, kijavítod és kész.
Fer? Talán nem. Jogos? Abszolút.
Elvileg minden órára felkészülve kell menned, a te esetedben egy héttel ezelőtti dogát pótoltál, ill. állításod szerint jó is vagy a tantárgyból.
Persze nem akarok f**znak tűnni, érthető a problémád, de ezzel semmit nem tudsz csinálni.
1. Ha "elég jó vagy" angolból, akkor nem lehet olyan, hogy egy dolgozatot egyesre írsz meg, csak mert nem szólt elöre senki, hogy meg kell írni.
2. A tanártól jogos, hogy megiratta veled a dolgozatot.
3. Ha az angolt nem tudod jobban, mint a magyar helyesírást, akkor nem csoda az egyes jegy sem.
Angol billentyuzet te nagyon fax...
Igen, a tobbiek is hianyoztak de velük szarta mar bocsanat bepotoltani. Ortopediai vizsgalaton voltam, nem pedig logtam. Tevedes ne essek. Akkor sem fer.
"Angol billentyuzet te nagyon fax..."
És angol billentyűzeten pld. nem lehet "fer" helyett "fair"-t írni?
Angol billentyűzeten lehetetlen a helyes szórend alkalmazása?
Angol billentyűzet tiltja az értelmes fogalmazást?
Te okos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!