Felb**ztuk a tánctanárunkat?!
Gondolom 14 év alattiak lehettek az osztálytársaitokkal ha nincsen még semmi felelőség érzetetek.
Elnézést kérsz a tanártól, ha megbocsájt akkor legalább a te bűntudatoddal nem kell számolni.
Te nem fogod tudni megváltani az osztályt ha mindenki kiabál.. Annyit tegyél, hogy legalább te viselkedsz normálisan. A tanár sem jó kedvében van ott, gondolom szeretné a munkáját szépen letudni, de ti megnehezítitek neki mindennapjait.
Nem azért nem szólunk be a másiknak, mert tánctanár vagy nem tánctanár! Hanem azért, mert egy emberi lény! neked hogy esne, ha ok nélkül a tanárok beszólnának a folyosón? Ennyire érzéketlenek és gonoszak hogy lehettek? Észveszejtő, hogy már azok a fiúk is így beszélnek, akik táncolni járnak!! Idióta elb*@*szott fiatalság....! El vagyok keseredve! Te meg röhögsz azon, hogy káromkodnak és beszólnak a tanárnak.. gondolom magad sem tudtam miért, csak kényszert éreztél rá, ha már mindenki röhög ok nélkül.. Hát persze... Őszintén, miért ordibáltál? Egyáltalán tudod te, hogy miket beszéltél akkor? Vagy önkívületi állapotba kerültél, és ha már zeng a terem, akkor te is ordíts? Ennyire.. Á, nem is idegesítem fel magam.
"Mi lenne a legjobb megoldás arra, hogy kövi órán ne legyenek ilyenek még a legrosszabbak is?"
Az, hogy megdöglötök. Ez most csúnya volt, de így van. Túl rosszak vagytok. Nincs mit tenni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!