Szerintetek ezért meleg vagyok?
Az fiu osztály társaim szerint meleg vagyok mert tudok közös témát a lányokal:a sütés-főzés.
Meg pl a lányoknak természetes, hogy a közelükbe vagyok.
Meg én nem szívatom a lányokat.Meg nem mondom el őket az utolsó telepi qrvának.Meg én nem 24-órában a szexről beszélek mint a többi fiu.
Most ezért meleg vagyok?
12 vagyok
És szerintem lelkileg éretebb vagyok nálluk.
Tehát melegnek fognak tartani.
De nem leszek az.
Mert én is egy picit homofób vagyok,de engem annyira nem izgat a szokásos "fius dolgok".
Én szivatom a lánybarátaimat -gyakran elegük van belőlem:3-, sokszor beszélek a szexről, sokat is viccelődöm erotikus szóviccekkel, mégis meleg vagyok...
Ez nem attól függ, hogy milyen a viselkedésed. Ez egy belső dolog.
100% hetero vagyok.
Nem rúzsozom magam,nem is sminkelem,nem is beszélek úgy.Hanem csak azért mert jobban ki jövök a lányokkal.
Ha az lennél se lenne semmi.. Nem kell velük foglalkozni, sajnos a legtöbb gyerek, felnőtt! nem tudja ezeket megemészteni, ezek belső viszályok kivetülése rád/másokra, mások véleménye miatt meg semmiképpen ne okold vagy bántsd magad, mert Ők még magukat sem ismerik, nemhogy téged!
Merj önmagad lenni és ne érdekeljen ki mit mond rólad!
Ne parázz! Amiket leírtál, az biztosan nem melegségre utaló jelek!
Ha meleg lennél, akkor azt megéreznéd. Akkor másképpen néznél egy lányra, és másképpen egy fiúra, mint ahogy most nézel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!