Szerintetek ezért meleg vagyok?
Az fiu osztály társaim szerint meleg vagyok mert tudok közös témát a lányokal:a sütés-főzés.
Meg pl a lányoknak természetes, hogy a közelükbe vagyok.
Meg én nem szívatom a lányokat.Meg nem mondom el őket az utolsó telepi qrvának.Meg én nem 24-órában a szexről beszélek mint a többi fiu.
Most ezért meleg vagyok?
Tehát azért meleg vagyok mert jól kijövök a lányokal?
Akkor én is elkezdem őket szajházni
az utolsó válaszoló gúnyosan írta..ettől nem meleg az ember..akkor vagy meleg ha a fiúkat szereted és nem a lányokat. Én meleg vagyok, nekem elhiheted;) ne érdekeljen hogy mit gondolnak arról a fiú osztálytársaid hogy te jól kijössz a lányokkal. Azért gondolhatják hogy az vagy, mert a melegek ÁLTALÁBAN a lányokkal jobban kijönnek, de ez még messze nem jelent semmit..a lényeg, hogyha te nem érzel se lelki, se testi vágyat más fiúk iránt akkor nem vagy meleg. és csak a fiú osztálytársaid miatt ne változz meg, mert fölösleges és bunkó dolog a lánybarátaiddal szemben csak azért, hogy a fiúk ne így lássanak!!!!! ezt az 1 baklövést ne kövesd el..
és csak hogy ha szeretnél tájékozottabb lenni a melegségről, olvasd el ezt: [link]
Akkor jó :)
Nincs bajom a melegekkel de bottal se érnék egy fiúhoz.
Akkor csak fura vagyok.
De legalább nem meleg.
Megnyugodtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!