A tanárok miért nem tesznek semmit ha piszkálnak valakit?
Csak akkor lépnek ha verekedés van, ha valakit órán oltogatnak csúfolnak azt észre se veszik kb.
Ha meg ilyenről van szó hogy a másik alázása rossz akkor a diákok kibeszélik magukat. Olyan mintha a tanár is a hangadókkal lenne.
"Ha meg ilyenről van szó hogy a másik alázása rossz akkor a diákok kibeszélik magukat. Olyan mintha a tanár is a hangadókkal lenne."
Azért, mert ők is ilyenek! Magukat látják a gonoszkodó diákokban, ezért szimpatikusak számukra! Az ilyen tanárokat ki kéne rúgni, mert nem valók az oktatásba!
"De értitek amikor a diákok arra képesek hogy a tanár sírva rohanjon ki miattuk. Kapják a szaktanárikat, igazgatóit de nem használ. Ki rugni nem rugják ki őket, kimagyarázzák magukat."
Mit lehet azon kimagyarázni, hogy valaki gonosz és kínoz másokat? Nem kell semmit sem kimagyarázniuk, mert a tanárok simán csak szarnak rá. Tuti mazochista a legtöbb tanár. Ha nem lenének azok, már rég cselekedtek volna, és vagy kirúgták volna a gonoszkodó hülyéket, vagy tájékoztatták volna mindkét fél szüleit a dologról. Bezzeg ha ezeket az idiótákat valaki megsérti, akkor azt már meg akarják verni. Nem tudom, hogy a szüleik miért nem foglalkoznak az ilyen gyerekekkel. Amilyen a szülő olyan a gyerek. Valószínű azért ilyenek a gyerekek, mert a szülők is ilyenek. Sajnos az ilyen szülők rosszindulata és gonoszsága önmagában is elég nagy, nemhogy még a gyerekét is ilyenné neveli.
Én azt nem tudom, de azt igen, hogy az a normális, ha foglalkoznak vele.
Angol és matektanárom, zseniálisak, jól tanítanak, és mikor, ha kinevetnek valakit, még ha csak barátilag is, együtt nevetnek, akkor is rászólnak, hogy ez nem jó, itt nem fogtok másokat piszkálni. Pl. Egyedül nekem lett jó egyszer egy feladat, és a tanár megkérdezte, hogy miért nem mondtam akkor a megoldást? Én meg mondtam, hogy mert ha rosszat mondok, kiröhögnek. És teljesen kiakadt, hogy ilyen az osztályunk, szerintem tök jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!