Szerintetek velem lehet a baj vagy a tobbiekkel? Vagy ketoldalu a dolog?
Figyelt kérdés
A sulimban lett egy bulizos tarsasag amiben az osztalyunkbol 6 embert kiveve mindenki benne van, de ebbol 4nem is akarna menni, engem meg egy masik fiut pedig kizartak belole. Tudom ez nem az osztaly, mert vannak benne sokan mashonnan is akik nem is a suliba jarnak mrg masik osztalyokbol is. De ugy volt ez az egesz h eloszor hivtak engem egy buliba aztan beraktak egy csopirtba ahonnan kiraktak neg mielott el se mentem,allitolag azert, mert tul jo kislany vagyok es nem akarnak rossz utra vinni de ezt mar akkorse nagyon hittem el mert ez nem tul joszandeku dolog szerintem ha kizarok valakit valamibol szoval ez csak vmi hulye szoveg volt szerintem. Vegul elmentem veluk a buliba mert mondta a szervezo h menjek ez a tobbiek hulyesege aztan meg kiraktak a csapatbol masnap pedig en is ittam es nem volt semmi olyan gaz dolog. Es ez azota is tart mar kb egy eve. Eloszor a baratnomet is kiraktak mondvan h tul keves emberrel beszelgetett. Aztan ot azota visszavettek es mindig megy veluk, pedig o is olyasmi tipus mint en, de ra megsem mondjak h jo kislany pedig amugy szinte egesz nap ul a helyen es tanul. En nem mehetek es probaltam ezt megbeszelni veluk,de mondtak h en szerintuk nem vagyok ilyen,nem tunok ilyenkor magabiztosnak es ne akarjak mas lenni meg nekik megfelelni. De en tenyleg szivesen jarnek bulizni es nem akarnek ezaltal senkinek megfelelni nekem magamnak lenne jo es ezt mondtam is nekik de igy ennyi. Es kicsit vadolom magam h biztos vmit nagyon elrontottam de nem tudom lehet ok is hulyek,mert masoktol mindig azt hallom h naluk a suliban barki mehet kb barmelyik buliba, az persze mas lenne ha csak szimplan nem hivnanak de az h igy kitiltottak az teljesen kulonbozo szerintem, es en sose tennek ilyet valakivel mert ehhez szerintem nincs joga senkinek. Persze az mas ha valakinek szulinapja van vagy valami es tart egy bulit nyilvan sak a baratait hivja jo meg az ugy a normalis,de nem ertem az miert jo vkinek h igy kikozositsen vala mert ez akarhogyis vesszuk az. Es nem arrol van szo szerintem h utalnak, mert am meg ha bajom van kerdezik mi a baj meg mondjak h ok odafigyelnek ram meg am beszelunk szunetekben, de ha buli van, en oda nem mehetek es szerintem nyilvan azert mert valami mad bajuk van velem, nem ez a jokislany szoveg, szerintem csak nem mondjak meg, de amugy meg nagyon fura nert amugy meg jofejek velem. Azota nem tudom hovatenni ezt az egesz tarsasagot. Egyszer meg az tortent h hivtak h menjek veluk iszogatni ok mar elobb ottvoltak mi kesobb mentunk volna a baratnommel, aztan mikor mar majdnem ott voltunk, felhivtak a baratnomet h nem akarjak h en menjek es ezert visszafordultunk. Es ezek nagyon bantanak engem, es nem tudom nagamban hova tenni ezt az egeszet, h ok ilyen hulyek, vagy en rontottam vmit el es azert ilyenek. Nektek mi a velemenyetek?2017. márc. 4. 21:15
1/1 anonim válasza:
A legnagyobb probléma a társasággal van de egy pici veled is van mert ennyire megakarsz felelni egy ilyen borzalmas társaságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!