Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Most ilyenkor ki mellé álljak?...

Most ilyenkor ki mellé álljak? 17/f

Figyelt kérdés

Van 2 osztálytársam akik tegnap vittek kést a suliba. És ez a 2 srác hülyéskedett a másik osztálytársammal hogy oda rakták a torkához a kést. Na ez szokása szerint komolyan vette és rohant az osztályfőnökhöz. Ma kihivatta az o.f. ezt a 3 srácot és elveszélgettek az igazgatóval is. És lehet repül ez a 2 srác. Most ez a 2 csávó meg akarja verni azt az 1 emberkét aki beátulta őket.

Most az az én bajom hogy mind3 al jóban vagyok és nem tudom hogy ki mellé álljak... Mert azt a 2 késest is meglehet érteni, hiszen csak hülyéskedtek.

2017. febr. 21. 18:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az a drága jó két osztálytárs repüljön csak, ugyanis az iskolában nincs helye késnek. A kést pedig iskolán kívül sem szabad a másik torkához rakni. Nem, még poénból sem. A késes krapekokon nincs mit megérteni, sőt, be kéne záratni őket valahova, ha náluk ez számít szórakozásnak...

Én abszolút az áldozattal értek egyet, és ugyanúgy cselekedtem volna a helyébe. A veréssel való fenyegetőzés meg ugyanúgy nonszensz - szerintem ők se értékelnék, ha kés érne a torkukhoz, és grátiszban még meg is fenyegetnék őket késsel.

Egyébként megverni úgy tudnák a kirúgás után az áldozatukat, hogy odamennek az iskolához, és akkor ott megvárják, stb.

2017. febr. 24. 15:59
 12/13 anonim ***** válasza:
* meg is fenyegetnék őket késsel.
2017. febr. 24. 15:59
 13/13 anonim ***** válasza:

* meg is fenyegetnék őket veréssel.

(Na, harmadjára csak sikerült kijavítanom.)

2017. febr. 24. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!