Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Most ilyenkor ki mellé álljak?...

Most ilyenkor ki mellé álljak? 17/f

Figyelt kérdés

Van 2 osztálytársam akik tegnap vittek kést a suliba. És ez a 2 srác hülyéskedett a másik osztálytársammal hogy oda rakták a torkához a kést. Na ez szokása szerint komolyan vette és rohant az osztályfőnökhöz. Ma kihivatta az o.f. ezt a 3 srácot és elveszélgettek az igazgatóval is. És lehet repül ez a 2 srác. Most ez a 2 csávó meg akarja verni azt az 1 emberkét aki beátulta őket.

Most az az én bajom hogy mind3 al jóban vagyok és nem tudom hogy ki mellé álljak... Mert azt a 2 késest is meglehet érteni, hiszen csak hülyéskedtek.

2017. febr. 21. 18:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudtad, hogy ezt minden iskola házirendjében megtiltják?

Tudtad, hogy ez rohadtul nem vicces?

Hű, ha belegondolok... Akkor valószínű akkor kivertem volna a kezéből a kést, mikor már hozzám közelíti.

Repüljön a 2 hülye, legalább annyival kevesebb hülye van a te sulidban.

Egyébként te sem vagy normális.. : "hiszen csak hülyéskedtek." Jah, jó poén.

2017. febr. 21. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

1. TILOS!! Kést vinni a suliba!! CSAK ezért már kirúghatták volna őket!!

2. Az NEM HÜLYÉSKEDÉS, HA VALAKINEK A TORKÁHOZ RAKJÁK A KÉST!! És ha az egyik véletlenül megbotlik? Vagy elcsúszik? vagy valaki szórakozásból egy kicsit meglöki? nem kell ám olyan mélyen elvágni a nyakat, hogy az illető elvérezzen!! Hülye idióta társaság!

3. Ezek után mit csodálkozol, hogy beárulta őket az igazgatónak? Miért, hagyja, hogy kést szorítsanak a nyakához? Akkor már inkább verjenek meg b*@*zdmeg!

4. Halványlila fingom sincs, mi a jó büdös francnak akarják megverni azt a gyereket, akinek a torkához ok nélkül kést szorítottak, és mi jogon háborodnak föl azon, ha megkapják a méltó büntetésüket! Senkinek nincs joga bántani a másikat, főleg nem késsel riogatni! NEM!! Játékból sem!! Mert az az áldozat számára nem játék!

5. Miután jól tudod, hogy ki az igazi bűnös, és ki az áldozat, és hogy mekkora igazságtalanság történt, NAGYON csodálkozom, hogy nem az ártatlan ember mellé állsz!!! Simán bevédenéd a késes hülyegyerekeket, akik most ok nélkül meg akarják verni a barátod! Pedig csak jogosan reagált egy jogtalan cselekedetre!! Nem, majd hagyja magát!! Akkor meg azért tartanák csicskának! Most azért csicska, mert vissza mer vágni! Akkor meg azért, mert nem mer! vannak idióták, aki mindig csak csicskának tekinti a másikat, hát nem B*@*ZMEG a két hülye barátod megérdemli, hogy kirúgják őket!

6. Mi a jó büdös f*@*szank nevezed barátnak azt a gyereket, aki mellett képtelen vagy kiállni, még akkor is, ha a késes incidens után VERÉSSEL FENYEGETIK???!!! NEM! Te nem vagy a barátja! Ha a barátja lennél, már kiálltál volna mellette!

2017. febr. 21. 19:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Remélem megváltozik a véleményed a késes haverjaidról. Este a sötét utcán megtámad két nagydarab ember és a torkodhoz szorítják a kést, majd közlik veled egy percnyi szadizás után, hogy csak hülyeség volt. Gondolom Te is jót röhögtél volna! Döntsd el, hogy ki mellé állnál. Persze itt az is egy nagy kérdés, hogy a szenvedő alany meg tud e bocsájtani a két hülyegyereknek.

Csak úgy viccelj ahogy szeretnéd ha veled is viccelnének.

2017. febr. 21. 19:26
 4/13 anonim ***** válasza:
19%
Jobbos alert.
2017. febr. 21. 20:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom azzal, ha olyannal viccelődnek, akiről tudják, hogy értékeli is az ilyesfajta vicceket. De mikor tudják, hogy valaki nem tart viccesnek valamit, mégis ilyet csinálnak vele, az undorító szemétség. Csapják csak ki ezt a két barmot!
2017. febr. 21. 20:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

De ez már nem vicces szerintem, az én nyakamhoz senki ne tartson kést, hát ezen én mit röhögjek? Veszélyben érzem magam, akkor is ha tompa lenne a kés, akkor is ha csak viccelnek. Nekem trauma lenne, ha a suliban bárki is kést nyomna a torkomhoz.

Mikor kisebb voltam, én is csináltam hülyeséget, nem ekkora nagyot, de az egyik osztálytársamnak a nyakát megfogtam, s a falig toltam. Én azt hittem hogy "játszunk", "vicces", az apja az egészet látta (nem tudtam h ott van), s jól leordított. Aztán nekem is leesett hogy mit csináltam. Csak azt bántam hogy még nem adott 1 nagy pofont is nekem, hogy egy életre tanultam volna meg, hogy mások rossz érzésén ne szórakozzak se szavakkal, se erővel se semmivel.

Mi a te dolgod? Én az áldozatnak adnák igazat, ez nem poén, de ettől függetlenül amit tenned kell: a 2 késesnek mond meg hogy amit csinálnak, jogilag egyenes út a börtönbe. (persze ne ilyen nyersen, stréber módjára mond, fogalmazd meg barátságosan, helyzethez illően), és mond meg nekik, hogy jobban járnának ha bocsánatot kérnének és megpróbálnák elsimítani a dolgokat. Amennyiben belátják hogy hibáztak, vagy legalább a jogi következmények miatt leállnak ezzel, akkor a sérelmezett barátodnak mond meg hogy egyet tudsz vele (is) érteni, s kérd meg hogyha lehet UTOLJÁRA nézze el ezt nekik.

Én így látom a dolgokat. Remélem valamivel előrébb vittem a helyzetedet! Majd írd le a fejleményeket.

2017. febr. 21. 21:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat...de ha kicsapták őket akkor hogy képzelik azt hogy megverik...azt sem tudják hogy hol lakik
2017. febr. 21. 21:25
 8/13 veterán vas ***** válasza:
100%

"csak hülyéskedtek.."

Aztán ha egész véletlenül egy civil ruhás kommandós szemtanúja lesz az esetnek, akkor az ő reagálása minden lesz csak nem hülyéskedés.

Lehet, hogy Te megérted a haverjaidat, én egyáltalán nem. Ugyanis nem ovisokról, hanem 17 évesekről van szó.

2017. febr. 21. 21:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"Rendben, köszi a válaszokat...de ha kicsapták őket akkor hogy képzelik azt hogy megverik...azt sem tudják hogy hol lakik"

Simán meglehet kapni hol lakik, ha komolyan gondolják a dolgukat, nem akadály.

Van ismerősöm aki részegen belekeveredett valami hülyeségbe, egy embert megvertek vagy 5-en, és valamelyik barom ellopta a telefonját, na mind az 5-6 on dutyiban ülnek. És neki csak egy átlagos este volt ahol "megvicceltek" valakit. Egy nyakkendős, család apáról van szó. Kinek hiányzott ez? Börtönből nézi végig ahogy a gyerekei felnőnek. Persze csak 3-4-5 év kb. De hát gondolj bele, kimarad az életéből a saját gyermekének az iskolakezdése, és a kisgyerekkori élete. És ez mind egy ennél "kevésbé" komoly dologból lett.

Hiányzik ez a barátaidnak? Lejárt az ovi, lassan felnőtt emberek, ha már az erkölcsük ettől nem tartja vissza őket, szégyen szemre bár a törvény vissza kellene tartsa. Szerintem bele se gondoltak abba hogy miket csinálnak. Nyugodtan mutasd meg nekik a kérdésedet.

2017. febr. 21. 22:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"de ha kicsapták őket akkor hogy képzelik azt hogy megverik...azt sem tudják hogy hol lakik"

Semmi baj, majd egy hozzád hasonló "jóbarátja" elmondja nekik "véletlenül".

2017. febr. 21. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!