Mi a baj velem?
12 éves lány vagyok áprilisba leszek 13. Hatodikba járok. Feltennék egy kérdést mi a baj velem???! Például amikor kimentünk tesin udvarra mer esett a hó minden lányosztálytársamat dobálták hógólyoval meg megfürdették de engem le se šżârťak :( amikor megyek valakivel szemben vagy épp megfordulok és nekemjönnek akkor meg rámkiabálnak hogy mennyéémáá pedig nekem kéne hiszen ők jönnek nekem (fiúk).engem a fiuk lešžåŕnak. már az osztályomba 9 lánybol legalább 5 nek van pasija a többi háromnak meg már volt meg ilyenek csak nekem nem.már úgy voltam hogy kipróbálom a cigit és majd elszívom előttük hátha azzal népszerű vagy menő leszek de volt eszem nyíván akik szívják 40 éves korukba tüdőrákba halnak meg ezért is volt eszem nem tettem meg. Az osztályomba van egy bukott csaj aki azzal menőzik hogy rosszul tanul. Tanulásba nem vagyok valami jó 3 as átlagom van. Tesin is amikor csapatjátékba elçseśzek valamit leordítanak a fiúk és a lányok hogy istenemmá meg ilyenek.. pedig amikor ők cseşznek el valamit akkor nincs semmi van egy pattanásos és szemüveges lány az osztályba azis odamegy a fiukhoz azt a fiuk nyalják a piçśáját.Mesélek a küsőmről nem hinném emiatt utálnak. Hosszú , dús barna hajam van sötétbarna szemem világos bőröm az arcom nem pattanásos. Ruházatom általában szakadt farmert hordok egyszinü fekete pólót és fekete csizmát. Vagy full feketébe vagyok sokszor sőt csak akkor nem ha szakadtfarmer van rajtam.
Kedvenc zeném az ak26+ mr missh. Szemüveges vagyok nyáron szeplős 160 cm 57kg izmos is vagyok. Most mit csináljak hogy ilyen szerencsétlen vagyok. Jah meg például mondanak valami népszerű dolgot és én ismerem és odamegyek hogy én is ismerem akkor gúnyosam mondják hogy tényleg?!otthon laza vagyok elég tragárul beszélek lány létemre de nem szégyellem és beszédes vagyok de valahogy ez iskolában nem igy van. Ott szótlanabb vagyok.. azabaj hogy nemismerik az othoni énem??!! Mi a baj velem???!!!!
Semmi baj nincs veled
Az meg nem gond hogy nincs es nem is volt pasid meg korai szerintem
Emiatt meg ne aggodj velem is ez volt a helyzet altalanos iskolaba is es szakkozepbe is de valahogy mar nem is erdekel mar megtanultam nem erdemes lesullyedni az o kis szintjukre
Ha annyira zavar hogy ilyenek veled menj oda es kerdezd meg vagy ha ugysem mondjak meg akkor vard meg mig valaki onnan egyedul lesz es attol kerdezd meg
Ha kell meg par tipo tudok ajanlani ha irsz egy privit
Nekem bevaltak
"Például amikor kimentünk tesin udvarra mer esett a hó minden lányosztálytársamat dobálták hógólyoval meg megfürdették de engem le se šżârťak"
Jajj te szegény :( Pedig milyen jó lenne most tüdőgyulladásban otthon szenvedned. (Örülj neki, hogy nem dobáltak hógolyóval!)
"amikor megyek valakivel szemben vagy épp megfordulok és nekemjönnek akkor meg rámkiabálnak hogy mennyéémáá pedig nekem kéne hiszen ők jönnek nekem (fiúk)"
Azért csinálják ezt, mert bunkók, nem tudnak normálisan kommunikálni, és mivel még senki sem ment nekik és szólt be bunkón, ezért nem tudják milyen rossz.
Nincs gond az iskolai éneddel. Fölösleges csúnyán beszélned.
Hogy mi a baj veled?
Úgy általában szerintem nem adtál különösebb okot arra, hogy így bánjanak veled. Viszont undorítóan beszélsz, ez egy cseppet sem nőies, és inkább taszító, mint vonzó. Az meg más kérdés, hogy a "pattanásos, szemüveges" lányról ilyen lealacsonyítóan gondolkozol, csupán a külsőségek miatt. Ha valamit fejlesztened kellene, az a gondolkodásmódod és el kellene felejtened ezt a stílust, ahogy beszélsz. És ne aggódj,ráér még pasiznod! Aki pedig bunkóskodik, azzal nem kell foglalkozni. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!