Miért ennyire gonosz/b***ó velem az egyik haverom? 13/L
Figyelt kérdés
Másoktól hallottam meg,hogy az a fiú szerelmes belém. Az egyik fiú megkérdezte azt, hogy én mit gondolok róla. De én azt mondtam,hogy csak haver. És utána elkezdett gonoszkodni velem. Utána kedves volt velem ,most meg nem :( . Nagyon rosszul esik de próbálok nem odafigyelni. (Nem tudom lehet vele, de én soha nem ártottam neki semmi rosszat.) Lehet,hogy az ilyen a fiúknál csak egy át átmeneti dolog. :S2017. jan. 30. 16:03
1/4 anonim válasza:
Kb. úgy élte ezt meg mintha te visszautasítottad volna, és most "dühös" rád, ennyi :\.
2/4 anonim válasza:
Nézd, pszichésen teljesen rendben levő srácnak is fáj az, ha az általa kinézett lány csak a havert látja benne. Ha ezt megtudja, akkor tök logikus hogy egy addig körbeugrált csajjal flegma lesz, a gonoszkodó/bunkó viselkedés már nem. Kérdés hogy tényleg gonoszkodó/bunkó-e vagy csak flegma a viselkedése?
3/4 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy úgy kéne lennie, hogy egy srác csak akkor ugrálja körbe a kiszemelt csajt, hogyha utána nem sértődik be, ha a csaj visszautasítja. Már nem azért, de akkor ennyi verővel akárki megdughatná, aki mindent megcsinál a csajnak. De ez nem így megy, ha van 5 udvarlója, akkor nem fog mindegyikkel lefeküdni, csak hogy ne sértődjön be a másik 4, ha nem őket választja. Kérdező, az illető valószínűleg járni akart veled (vagy csak hülye?), és most haragszik rád. De jól tetted, hogy nem őt választottad. Olyat válassz, aki nem bántana, ha visszautasítanád.
4/4 anonim válasza:
Köszönöm az üzeneted kérdező, de félreérthettél valamit. Én a válaszommal téged próbáltalak védeni. Olvasd el még egyszer, és próbáld értelmezni. Ha valami félreérthető van számodra az írásomban, nyugodtan jelezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!