Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Segítség! Kikezdett velem az...

Segítség! Kikezdett velem az egyik tanárom!?

Figyelt kérdés

Nemrég történt,vége lett az órám vele,indultam ki,mire visszahívott,hogy a jegyeimet le kellene ellenőrizni.Persze ilyenkor gyorsan kislisszoltak az osztálytársaim.Elkezdte mondani,hogy ez meg az a jegy,majd határozottan rám nézett,és azt mondta,hogy igazán szép lány vagyok és a combomra tette a kezét. Mire észbe kaptam,már a combom simogatta,ezért azzal a címszóval,hogy kezdődik a következő órám gyorsan kisiettem a teremből.

Nem akarok semmi(rosszat) belegondolni az egészbe. Most mit tegyek?

2017. febr. 8. 22:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Hány éves vagy, milyen iskola ez?
2017. febr. 8. 23:02
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
És férfi ez a tanár? Mennyi idős?
2017. febr. 8. 23:02
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Nehezen hihető, de ha igaz, jelentsd az esetet az igazgatónak! Valószínűleg semmi sem fog történni, mert nem tudod bizonyítani az esetet. Viszont ha előtted már 2-3 lány jelentett hasonlót, akkor elgondolkoznak rajta.
2017. febr. 8. 23:04
 4/14 anonim ***** válasza:
21%
Hat ha bejön foglalkozz vele egyszer élsz :-D
2017. febr. 8. 23:17
 5/14 Sunshinedoll ***** válasza:
68%

Teljesen mindegy, hogy hány éves vagy, hány éves a tanár, jelenteni kell az igazgatónak. Akkor is, ha a tanár fiatal, jóképű pasas, vagy csinos tanárnéni.

Közöld otthon a szülőkkel, hogy menjenek veled az igazgatóhoz.

2017. febr. 9. 11:44
 6/14 anonim ***** válasza:

5: "Teljesen mindegy, hogy hány éves vagy, hány éves a tanár"

Hát pedig baromira nem mindegy, hogy 11 vagy 41 éves a Kérdező!

2017. febr. 9. 18:11
 7/14 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok!
2017. febr. 9. 18:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor a szüleiddel menjetek be a rendőrségre,és utána az iskolába az ofőhöz és az igazgatóhoz. Ez nem tréfadolog!
2017. febr. 9. 18:17
 9/14 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
Először olyannal beszélj erről akiről tudod h ismer annyira hogy látja h igazat mondasz, meg nem is csinál balhét belőle
2017. febr. 10. 00:01
 10/14 anonim ***** válasza:
46%
Pedofil állat...szolj a rendorsegnek vagy az igazgatonak vagy a szuleidnek,én mondjuk a helyedbe ossze vissza vertem volna
2017. febr. 17. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!