Nemrég történt,vége lett az órám vele,indultam ki,mire visszahívott,hogy a jegyeimet le kellene ellenőrizni.Persze ilyenkor gyorsan kislisszoltak az osztálytársaim.Elkezdte mondani,hogy ez meg az a jegy,majd határozottan rám nézett,és azt mondta,hogy igazán szép lány vagyok és a combomra tette a kezét. Mire észbe kaptam,már a combom simogatta,ezért azzal a címszóval,hogy kezdődik a következő órám gyorsan kisiettem a teremből.
Nem akarok semmi(rosszat) belegondolni az egészbe. Most mit tegyek?
Nehezen hihető, de ha igaz, jelentsd az esetet az igazgatónak! Valószínűleg semmi sem fog történni, mert nem tudod bizonyítani az esetet. Viszont ha előtted már 2-3 lány jelentett hasonlót, akkor elgondolkoznak rajta.
2017. febr. 8. 23:04
4/14 anonim válasza:
Hat ha bejön foglalkozz vele egyszer élsz :-D
2017. febr. 8. 23:17
5/14 Sunshinedoll válasza:
Teljesen mindegy, hogy hány éves vagy, hány éves a tanár, jelenteni kell az igazgatónak. Akkor is, ha a tanár fiatal, jóképű pasas, vagy csinos tanárnéni.
Közöld otthon a szülőkkel, hogy menjenek veled az igazgatóhoz.
2017. febr. 9. 11:44
6/14 anonim válasza:
5: "Teljesen mindegy, hogy hány éves vagy, hány éves a tanár"
Hát pedig baromira nem mindegy, hogy 11 vagy 41 éves a Kérdező!
2017. febr. 9. 18:11
7/14 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok!
2017. febr. 9. 18:15
8/14 anonim válasza:
Hát akkor a szüleiddel menjetek be a rendőrségre,és utána az iskolába az ofőhöz és az igazgatóhoz. Ez nem tréfadolog!
2017. febr. 9. 18:17
9/14 Fritzkó Mákiel válasza:
Először olyannal beszélj erről akiről tudod h ismer annyira hogy látja h igazat mondasz, meg nem is csinál balhét belőle
2017. febr. 10. 00:01
10/14 anonim válasza:
Pedofil állat...szolj a rendorsegnek vagy az igazgatonak vagy a szuleidnek,én mondjuk a helyedbe ossze vissza vertem volna
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!