Mit csináljak ezzel a gyerekkel?
Figyelt kérdés
Van egy fogyatékos gyerek 5.- es én 8. as vagyok és folyton gúnyol meg beszól. Már meg mondtam neki hogy hagyjon békén és én is mondtam neki olyanokat ,de le se sz@rja. Gondolkodtam azon hogy el kapom a folyosón és egy kicsit megverem , de akkor meg majd azt mondják hogy miért bántom a kisebbet , de mást már nem tudok ki találni , mit csináljak ?2017. febr. 5. 11:34
11/22 anonim válasza:
Ne verd meg semmiképp, mert azzal eléri a célját, felhergelt, valamilyen reakciót váltott ki belőled. Nézd levegőnek, a többieknek meg mondd, hogy fogyi véleményével nem foglalkozunk.
12/22 A kérdező kommentje:
De nem bírom tétlenül nézni , hogy egy 5. es megszégyenít mindenki előtt , az osztály társaim meg a barátaim is vele röhögnek rajtam.
2017. febr. 5. 16:58
13/22 anonim válasza:
Az én barátaim megvédenek engem, ha netán valaki bánt. Téged meg kiröhögnek? Akkor azok nem barátok, értük nem kár.
14/22 anonim válasza:
Az osztálytársaid meg a "barátaid" (ezek max haverok) hozzáállásából is látszik, hogy te vagy az a személy, akivel ezt meglehet tenni és ne féljt ha ebbe beletörődsz megteszik veled ha tovább tanulsz is, sőt a munkahelyeden is. Ki kell állnod magadért. Ne verd meg, megm se üsd, csak állj oda és mutasd meg az erőfölényedet, ne csinálj úgy mintha nem hallanád mert abból is csak az jön le hogy félsz és te is elnyomod a dologot. Szívd fel magad és legyél határozottabb, sokkal rosszabb lesz ha hagyod fajulni és máshol is megtalálnak az ilyenek nem ő lesz az utolsó az életedben.
15/22 A kérdező kommentje:
De akkor mégis mit tegyek ha szóban nem tudok rá hatni ?
2017. febr. 5. 21:39
16/22 anonim válasza:
A fellépéseddel van baj, ha úgy mész oda mint egy idegbeteg, hogy most "szét b*szom a fejed" az csak hergeli bár megijedthet, de nem jó ötlet hülyének néznek. Mikor beszól ne menj el mellette, vedd át te az irányítást, állj oda úgy mintha bármit megtehetnél vele, mert ha tényleg nagyobbvagy akkor úgy is van. Szimplán azzal hogy közel mész hozzá nyomd oda a falhoz, közben kérdezd meg van e még mára valami? Ilyen kicsit gúnyosan mutasd meg az erőfölényed, tűnjön úgy mintha ő lenne az áldozat. És ne várd hogy ez egy alkalomtól megváltozik, lehet többször el kell játszanod, járasd le ott a többiek előtt kicsit, mintha becsicskítanád.
17/22 anonim válasza:
Szólj is vissza, de finoman ne szidd vagy ilyenek, mond hogy "új nem jutott az eszedbe?" "Büdös van becsuknád a szádat?"meg hasonló, ami épp eszedbe jutés közben mosolyogva nyomd oda a falhoz, éreztesd vele hogy semmi esélye :D
18/22 A kérdező kommentje:
köszi , majd holnap lehet hogy ki próbálom ezeket ;)
2017. febr. 6. 20:08
20/22 A kérdező kommentje:
egyenlőre nem bántom ameddig nem húzza fel az agyamat
2017. febr. 7. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!